Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Bunurile la control! Averea șefului Poliției Rutiere Olt, verificată după sesizarea ANI (VIDEO)

Bunurile la control! Averea șefului Poliției Rutiere Olt, verificată după sesizarea ANI (VIDEO)

Un articol de: |

Şeful Poliţiei Rutiere Olt s-a trezit cu averea luată la puricat. Comisarul Ilie Roşu nu poate justifica aproape 95.000 de lei, potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate. Inspectorii ANI au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Craiova, informează B1 TV.

Agenţia Naţională de Integritate susţine că în averea şefului Poliţiei Rutiere Olt există o diferenţă nejustificată, între bunurile dobândite şi veniturile realizate între anii 2002 - 2005 de către comisar.

Citește și: Criminala de la metrou stă izolată, într-o celulă specială. Magdalena Șerban, ținută în condiții de maximă securitate!Sex într-un parc din Botoșani, dar să vezi personajele! Așa fantezii?!Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăUltimul drum al ultimului Rege. Zeci de mii de oameni au scandat ”Jos comunismul!” și ”Monarhia salvează România!” (VIDEO, GALERIE FOTO)

"Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Craiova, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada 24 august 2002 - 13 octombrie 2005, de către Roşu Ilie", se arată în comunicatul inspectorilor ANI.

Bunurile la control! Averea șefului Poliției Rutiere Olt, verificată după sesizarea ANI

Conform Legii Agenţiei Naţionale de Integritate, persoanele citate în faţa comisiei de cercetare vor fi ascultate pe rând şi vor prezenta dovezile care au stat la baza raportului de evaluare.

Citește și: EMOȚIE MAXIMĂ la înmormântarea Regelui Mihai: Principele Nicolae, DEVASTAT de durere...Dezvăluiri șoc despre criminala de la metrou: Unde a locuit şi ce scrie în fișa sa psihologicăAmintirile Regelui Mihai despre amanta tatălui său

De asemenea, persoana a cărei avere este controlată va putea cere administrarea probelor de către comisia de cercetare şi, totodată, poate depune o declaraţie în care va prezenta veniturile realizate şi modul de dobândire a averii.

Comisia de cercetare este cea care decide cu majoritate de voturi, în cel mult trei luni de la data sesizării. Comisia poate dispune chiar şi suspendarea controlului şi trimiterea cauzei instanţei competente.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment