Carmen Iohannis, în ţinute de lux şi şlapi! Prima Doamnă a apărut într-un deux pieces, la care a accesorizat o pereche de şlapi și o geantă de mii de euro (VIDEO + FOTO)

Carmen Iohannis, în ţinute de lux şi şlapi! Prima Doamnă a apărut într-un deux pieces, la care a accesorizat o pereche de şlapi și o geantă de mii de euro (VIDEO + FOTO)
Foto: b1.ro

Ţinutele lui Carmen Iohannis stârnesc din nou controverse. Pe Facebook s-a distribuit o nouă fotografie în care aceasta afişează o vestimentaţie ieşită din comun.

În imagine, soţia preşedintelui apare zâmbitoare, îmbrăcată într-un deux pieces, la care a accesorizat o pereche de şlapi.

Comentariile ironice au curs pe site-ul de socializare. Mulţi dintre cei care au văzut fotografia în care apare Carmen Iohannis au ironizat ţinuta pentru care a optat Prima Doamnă: un costum, la care a accesorizat o pereche de şlapi şi o geantă de lux.

 

Carmen Iohannis în şlapi
#DIRECT_ONE_yogfjr#

Este vorba despre o poşetă violet, de firmă, disponibilă la preţul de câteva mii de euro.

Carmen Iohannis a adăugat şi un comentariu la fotografie. „Primăvara încolțește optimismul în inimi. Să sădim zâmbete pentru a culege bucurii”, a scris Prima Doamnă.

Nu este însă pentru prima dată când soţia preşedintelui este „taxată” pentru ţinutele sale.

Carmen Iohannis a fost criticată pe reţelele de socializare pentru că a purtat o fustă prea scurtă la Mormântul Sfânt, dar şi la întâlnirea cu Patriarhului Ierusalimului.

Prima Doamnă a mai fost și cu alte ocazii în atenția publică prin modul de a se îmbrăca.

Într-o altă imagine de pe site-urile de socializare, aceasta apare îmbrăcată într-o ținută simplă, o rochie roză mai scurtă de genunchi, un sacou alb și tot o pereche de șlapi.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe