Carmen Iohannis șochează din nou. Soția președintelui a mers cu fustă scurtă la Mormântul Sfânt din Ierusalim (VIDEO)

Carmen Iohannis șochează din nou. Soția președintelui a mers cu fustă scurtă la Mormântul Sfânt din Ierusalim (VIDEO)

Prima Doamnă a României atrage din nou atenţia prin ţinutele afişate. Prezentă la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, la întâlnirea cu patriarhul Teofil, Carmen Iohannis a purtat o fustă scrută şi a avut capul descoperit. În condiţiile în care locul este unul cu o încărcătură religioasă deosebită, iar protocolul este foarte strict în privinţa ţinutelor, potrivit B1 TV.

Fusta era atât de scurtă încât soţia preşedintelui a fost nevoită la întâlnirea cu patriarhul să-şi acopere genunchii cu geanta în momentul în care s-a aşezat pe scaun.

Carmen Iohannis, cu fustă scurtă la Mormântul Sfânt

#DIRECT_ONE_bi5zh7#

Cuplul prezidenţial a vizitat  Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim. Acolo, Klaus și Carmen Iohannis s-au întâlnit cu patriarhul grec ortodox al Ierusalimului, Teofil. Prima Doamnă a României a surprins din nou cu ţinuta aleasă pentru eveniment. A îmbrăcat o fustă scurtă și a avut capul neacoperit. O ţinută neadecvată dacă stăm să ne gândim că în asemenea cazuri protocolul este unul strict pentru că  locația are o mare încărcătură religioasă – Biserica în care se află piatra pe care ar fi fost depus Iisus după răstignire, locul unde s-au găsit rămășițele crucii lui Cristos.  În plus, la întâlnirea cu patriarhul, Carmen Iohannis a fost nevoită să stea pe scaun și scurtimea fustei i-a lăsat picioarele la vedere.

Atât Klaus Iohannis cât şi soţia sa Carmen au fost cei care au postat fotografiile de la întâlnirea cu patriarhul .

Familia prezidențială se află pentru o săptămână în Israel, Președintele având luni întâlniri cu președintle ețării și cu premierul Netanyahu, (ilustrati cu captura iohannis memorial), iar astăzi cuplul prezdenţial a fost la Memorialul Martirilor şi Eroilor Holocaustului „Yad Vashem”. Joi, Carmen şi Klaus Iohannis ajung în Palestina.

Urmăriți B1TV.ro și pe