Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Casă nouă pentru delfini: Ni Ni şi Chen Chen vor oferi reprezentații într-o nouă sală. Investiţiile pentru noul Delfinariu se ridică la 3 milioane de euro (VIDEO)

Casă nouă pentru delfini: Ni Ni şi Chen Chen vor oferi reprezentații într-o nouă sală. Investiţiile pentru noul Delfinariu se ridică la 3 milioane de euro (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: reporterntv.ro Eveniment

Turiştii de pe litoral pot urmări duminică ultimele demonstraţii ale lui Ni Ni şi Chen Chen în bazinul vechi al Delfinariului de la Constanţa, informează B1 TV. Cei doi delfini se vor muta într-o nouă sală, de trei ori mai mare, unde se muncește de zor pentru primirea celor două mamifere acvatice.

Înainte de a fi mutaţi în noua sală a Delfinariului din Constanţa, autorităţile se ocupă de curăţenie. Apoi, transferul delfinilor va fi făcut în condiții speciale.

Citește și: Reacția halucinantă a criminalei de la metrou când a fost prinsă: "A trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg"Imagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Filozoful Mihai Șora, primul care a pătruns în Sala Tronului, pentru a îi aduce un omagiu Regelui Mihai (FOTO)

”Practic, îi chemăm la mal cu o plasă, îi aducem spre mal dacă nu vor, după aceea îi luăm într-o targă specială croită pentru ei. Pe scări îi aducem și-i punem pe zona de eșuare”, a explicat Adrian Bâlbă, directorul Delfinariului Constanța.

Casă nouă pentru delfini: Ni Ni şi Chen Chen vor oferi reprezentații într-o nouă sală

După ce vor fi mutați, Ni Ni și Chen Chen vor fi lăsați câteva zile să se acomodeze și nu vor oferi reprezentații. Data deschiderii oficiale a noului sediu va fi stabilită de către reprezentanții Delfinariului. De condiții mai bune se vor bucura nu doar delfinii, ci și cei care vin să îi admire. Noua sală are 1.350 de locuri, de trei ori mai multe decât cea actuală.

Citește și: Un autocar cu 19 persoane la bord a fost implicat într-un accident în Pasul TihuțaCrima de la stația de metrou Dristor putea fi prevenită: Prima victimă a criminalei, care a reușit să scape, a anunțat autoritățile, dar poliția nu a avut timp să o asculte (VIDEO)IMAGINI cu prima tentativă de crimă de la metrou din Costin Georgian: Victima s-a salvat în ultimul moment (VIDEO)

Investiţiile pentru noul Delfinariu se ridică la 3 milioane de euro, bani veniţi din fondurile europene şi de la Ministerul Dezvoltării. Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii vrea sa achiziționeze noi delfini din Europa, care să încânte miile de vizitatori.

 

Citeşte mai multe despre:   delfinariu Constanta,   delfini,   reprezentatii ale delfinilor,   Ni Ni,   Chen Chen,   adrian balba
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment