Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Căutări de amploare în cazul afaceristului kuweitian, dispărut la Cheia de mai bine de o lună (VIDEO)

Căutări de amploare în cazul afaceristului kuweitian, dispărut la Cheia de mai bine de o lună (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: reteauadestiri.ro Eveniment

Căutările în cazul omului de afaceri kuweitian dispărut la Cheia de mai bine de o lună au fost reluate în aceste zile, într-o acțiune de amploare.

Potrivit B1 TV, au fost mobilizați 30 de polițiști, jandarmi, 9 persoane de la centrul de criminalistică, dar și 39 de câini de vânătoare antrenați pentru această misiune.

De asemenea, au venit și detectivi particulari din Kuweit pentru a ajuta la căutările cetățeanului în vârstă de 79 de ani, dispărut fără urmă.

Deşi familia sa a oferit o recompensă de 10.000 de euro pentru informaţii despre bărbat, până acum detaliile primite nu au fost concludente. Aceștia sunt dispuși să ofere și o sumă de zece ori mai mare dacă se ajunge la găsirea lui.

Bărbatul ar fi plecat într-o după amiază într-o plimbare în jurul pensiunii la care era cazat iar de atunci nu a mai fost văzut. La scurt timp după dispariţie, la locul unde era cazat bărbatul au ajuns mai multe maşini de corp diplomatic. E posibil astfel, spune presa locală, ca omul să lucreze sau să fi lucrat în cadrul unei instituţii precum o ambasadă sau un consulat.

Căutări de amploare în cazul afaceristului kuweitian, dispărut la Cheia


Citeşte mai multe despre:   cetatean disparut,   kuweitian,   Cheia,   cautari de amploare,   jandarmi,   politisti,   caini de vanatoare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment