Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cazul tablourilor furate din Olanda. Avocatul lui Radu Dogaru: Cinci dintre tablouri au fost date unui bărbat

Cazul tablourilor furate din Olanda. Avocatul lui Radu Dogaru: Cinci dintre tablouri au fost date unui bărbat

Un articol de: |

Cătălin Dancu, avocatul lui Radu Dogaru, a afirmat, marţi, după termenul de la Judecătoria Sectorului 3 din dosarul tablourilor furate de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, că cinci dintre acestea au fost predate de mama clientului său, Olga Dogaru, unui bărbat.

Avocatul a spus că tablourile ar fi ajuns, imediat după arestarea lui Radu Dogaru, la o persoană "trimisă" de acesta, care nu şi-a declinat identitatea în faţa Olgăi Dogaru, potrivit Mediafax.

Înaintea termenului de marţi, Dancu a spus, în legătură cu tablourile furate de la muzeul din Rotterdam, că cinci dintre acestea ar fi, în opinia lui, în Republica Moldova, iar celelalte două s-au pierdut în Belgia.

Judecarea dosarului privind furtul celor şapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam a început în 13 august, la Judecătoria Sectorului 3. Avocaţii lui Radu Dogaru, Eugen Darie şi Alexandru Bitu au arătat atunci că cei trei le-au spus că tablourile furate de la muzeul din Rotterdam nu au fost arse, aceştia aşteptând cadrul procesual corect pentru a le preda autorităţilor olandeze.

Citeşte mai multe despre:   catalin dancu,   radu dogaru,   tablouri furate din olanda
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment