Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment CC: Ministerul Justiției și-a retras plângerea privind incompatibilitatea judecătoarei Iulia Motoc

CC: Ministerul Justiției și-a retras plângerea privind incompatibilitatea judecătoarei Iulia Motoc

Un articol de: |
Foto: bizlawyer.ro Eveniment

Ministerul Justiției și-a retras joi plângerea înaintată Curții Constituționale referitoare le incompatibilitatea în care s-ar afla judecătoarea Iulia Motoc.

„Cu adresa nr. 65280 din 5 iulie 2012, Ministerul Justiției a adus la cunoștința Curții Constituționale decizia de retragere a sesizării prin care semnala situația de incompatibilitate a doamnei judecător Iulia Antoanella Motoc,” informează Biroul de presă al Curții Constituționale, citat de Mediafax.

Ministrul Justiției, Titus Corlățean, a sesizat pe 28 iunie Agenția Națională de Integritate și Curtea Constituțională în cazul Iuliei Motoc, pe care o consideră incompatibilă. ANI a precizat ulterior că niciunul din judecătorii nominalizați de ministru nu se află în incompatibilitate.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment