Cei mai ridicoli violatori din România: Un bărbat a vrut să violeze o tânără cu un pămătuf pe penis

Cei mai ridicoli violatori din România: Un bărbat a vrut să violeze o tânără cu un pămătuf pe penis

Anchetatorii moldoveni au fost puși de-a lungul timpului în fața unor cazuri pe cât de grave pe atât de ridicole. Aceștia au povestit pentru Adevărul care sunt cele mai ciudate acte de viol sau de tentativă la viol la care au fost solicitaţi să intervină în ultimii ani.

Pe lângă situaţiile în care violatorii nu reuşesc să aibă erecţie atunci când încearcă să întreţină raporturi sexuale până la violuri cu limba.

De altfel, anchetatorii au declarat că tânărul care a avut acest fetiș s-a ales cu 4 ani și 10 luni de închisoare cu executare.

“Inculpatul Andrei Marius Cornel a arătat că a luat hotărârea să întreţină cu partea vătămată un act sexual oral, şi în acest scop a dezbrăcat partea vătămată şi a întreţinut cu aceasta un act sexual oral“, au arătat anchetatorii.

Un alt caz ciudat a fost cel al lui Ioan Suruceanu, de 52 de ani. În amiaza mare, bărbatul a sărit la propriu pe o tânără de 20 de ani. După ce s-a urcat peste victimă, Soroceanu s-a descheiat la prohab şi a început să tragă de hainele fetei, pentru a le rupe. În timp ce violatorul înfierbântat, pe jumate dezbrăcat, se afla peste ea, fata a observat un lucru ciudat la acesta. Pe organul genital, Soroceanu îşi pusese un pămătuf asemănător celor folosite la brelocuri. În acel moment a început să ţipe, iar câţiva trecători au ajuns la locul faptei.

Pămătuful folosit într-un mod neconvenţional de Ioan Soroceanu a fost fotografiat de anchetatori şi păstrat ca probă.

Pentru fapta sa, ieşeanul a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Urmăriți B1TV.ro și pe