Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cererea de amânare a executării pedepsei lui Adrian Năstase, judecată pe 28 iunie

Cererea de amânare a executării pedepsei lui Adrian Năstase, judecată pe 28 iunie

Un articol de: |

Cererea de amânare a executării pedepsei lui Adrian Năstase va fi judecată pe 28 iunie. Tribuinalul București a admis, luni, solicitarea avocaților acestuia de preschimbare a termenului, inițial stabilit pentru 5 iulie.

Pe 21 iunie, avocații au depus o cerere de amânare a executării pedepsei pe care a primit-o fostul premier în dosarul „Trofeul Calității.” Instanția a stabilit ca aceasta să se judece pe 5 iulie, dar la cererea avocaților termenul acesta a fost schimbat pentru 5 iulie, relatează Mediafax.

Conform lui Ion Cazacu, unul din avocații lui Năstase, cererea de amânare este motivată de condițiile extraordinare în care se află clientul lui, internat în spital după o tentativă de sinucidere. Amqnarea poate fi cerută doar o dată, pentru maxim trei luni.

Citeşte mai multe despre:   amanare,   executare,   Nastase,   Adrian Nastase,   pedeapsa,   judecata,   Tribunalul Bucuresti ,   ion cazacu,   avocat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment