Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Clotilde Armand, atac la Gabriela Firea: "Doamna primar vrea să-i pedepsească suplimentar pe bucureşteni"

Clotilde Armand, atac la Gabriela Firea: "Doamna primar vrea să-i pedepsească suplimentar pe bucureşteni"

Un articol de: |
foto: businessmagazin.ro Eveniment

Candidatul USB pentru primăria sectorului 1 de la alegerile locale din iunie, Clotilde Armand, lansează un atac acid pe pagina oficială de Facebook la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Atacul este lansat în contextul în care Firea a anunțat că a dat ordin directorilor din Primăre să nu autorizeze spectacolele stradale în weekend, cu precădere cele din centrul Capitalei.

Citește și: Ce aliment nu ar trebui să lipsească de la micul dejun, potrivit specialiștilor?A fost identificat sunetul auzit în timpul discursului lui Ceauşescu din decembrie ’89. VideoSoția a făcut anunțul despre Ion Iliescu. Medicii i-au dat vestea cumplităAcuzații grave la Iași. Copil epileptic, lovit cu rigla de învățătoare

Reacția franțuzoiacei Clotilde Armand a fost una destul de dură, aceasta acuzând-o pe Firea că "vrea să îi pedepsească suplimentar pe bucureşteni" luând o astfel de măsură, care se "doreşte a fi o lovitură dată vieţii culturale a oraşului şi până la urmă locuitorilor capitalei".

"Intenţia doamnei primar Gabriela Firea de a interzice organizarea evenimentelor culturale şi sportive care se desfăşoară pe străzile din centrul Bucureştiului se doreşte a fi o lovitură dată vieţii culturale a oraşului şi până la urmă locuitorilor capitalei.

Pentru doamna Firea nu este suficient că bucureştenii trăiesc într-una dintre cele mai poluate capitale europene, că au parte de foarte puţin spaţiu verde (de fapt din ce în ce mai puţin, ca urmare a punerii în aplicare în mod ilegal a proiectelor de betonare atât de dragi primarului PSD al sectorului 3 – Robert Negoiţă), că în Bucureşti se construieşte haotic şi se distruge sistematic patrimoniul arhitectural al oraşului, sau că sistemul centralizat de termoficare al oraşului este aproape falimentar.

Citește și: Protest în fața sediului PSD Timiș, față de modificările legilor justiției (FOTO)Intervenție a salvamontiștilor: Mai mulți copii, împreună cu instructorii de schi, blocați pe munte, în zona Cabanei Postăvaru (FOTO)Corina Crețu, îngrozită de birocrația din țara noastră: România îşi complică singură existenţa

Doamna primar vrea să-i pedepsească suplimentar pe bucureşteni interzicându-le accesul la evenimentele culturale şi sportive stradale care dau farmec vieţii oraşului şi sunt până la urmă un semn de normalitate.
Iar pretextul acestei interdicţii este unul rizibil. Nu astfel de evenimente „ştrangulează” (sic!) traficul în Bucureşti, aşa cum s-a exprimat doamna Firea, ci lipsa parcărilor la intrarea în oraş, lipsa unei şosele de centură la nivel de autostradă, absenţa unui sistem funcţional de management al traficului.

Fără autorizaţii eliberate de municipalitate, evenimente precum Street Delivery, Spotlight, Femei pe Mătăsari, concertele de anvergură, maratonul şi semi-maratonul de la Bucureşti, evenimente cu zeci de mii, dacă nu sute de mii de participanţi, nu s-ar mai putea organiza.

Îi recomandăm doamnei Firea ca în loc să interzică accesul bucureştenilor la cultură şi sport să demareze în sfârşit construcţia unei noi săli polivalente, sau a unei arene de tenis moderne, pentru că este inadmisibil ca o capitală de talia Bucureştiului să nu dispună încă de o astfel de construcţie modernă şi să piardă organizarea unor evenimente sportive importante, aşa cum este Openul de tenis de la Bucureşti, mutat de organizatori la Budapesta", a scris actualul consilier local din sectorul 1, Clotilde Armand.

Clotilde Armand, atac la Gabriela Firea: "Doamna primar vrea să-i pedepsească suplimentar pe bucureşteni"

Citește și: Un pilot năstrușnic a desenat un brad pe cer cu cel mai mare avion de pasageri (FOTO)Comisia Iordache a dat un raport favorabil proiectului de modificare a legii privind statutul judecătorilor și procurorilor: Urmează votul în plenul Senatului Parlamentul a aprobat bugetele Administraţiei Prezidenţiale, Camerei Deputaţilor, Senatului şi SGG

 

Citeşte mai multe despre:   clotilde armand,   Gabriela Firea,   primar,   bucuresteni,   capitala
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment