Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Clotilde Armand: „USB îi cere Gabrielei Firea să oprească imediat defrișările” (FOTO)

Clotilde Armand: „USB îi cere Gabrielei Firea să oprească imediat defrișările” (FOTO)

Un articol de: |
Foto: epochtimes-romania.com Eveniment

Fostul candidat al Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a scris pe contul personal de Facebook faptul că „Mai mulţi cetăţeni ne-au semnalat tăieri masive de copaci în zonele Kiseleff, Cişmigiu şi a parcului IOR și nu numai".

Clotilde Armand a mai precizat că Bucureștiul este „al doilea cel mai poluat oraş dintre capitalele europene" si ii cere Gabrielei Firea "să oprească imediat aceste defrişări şi să prezinte cetăţenilor o informare completă asupra numărului total de copaci tăiaţi şi motivul pentru care aceştia au fost tăiaţi de la rădăcină”

„Mai mulţi cetăţeni ne-au semnalat tăieri masive de copaci în zonele Kiseleff, Cişmigiu şi a parcului IOR și nu numai.

Într-un oraş ca Bucureştiul, care este al doilea cel mai poluat oraş dintre capitalele europene, un astfel de dezinteres faţă de protejarea spaţiului verde este inadmisibil.

USB cere doamnei primar Gabriela Vrânceanu Firea să oprească imediat aceste defrişări şi să prezinte cetăţenilor o informare completă asupra numărului total de copaci tăiaţi şi motivul pentru care aceştia au fost tăiaţi de la rădăcină.

Reamintim faptul că lucrările de toaletare a arborilor pentru îndepărtarea ramurilor bătrâne sau bolnave nu trebuie să depăşească 30% din coroana copacului, altfel existând riscul uscării arborelui.

De asemenea, cerem doamnei primar să prezinte în cel mai scurt timp în Consiliul General al Capitalei un plan de conservare a spaţiului verde a oraşului şi de extindere a acestuia.
Potrivit datelor Institutului naţional de statistică, Bucureştiul avea doar 21,4 metri pătraţi de spaţiu verde per cap de locuitor în 2014, faţă de cerinţa europeană de minimum 26 de metri pătraţi. De asemenea, trebuie spus că doar cinci oraşe reşedinţă de judeţ din România respectă norma europeană privind spaţiile verzi – Slobozia, Miercurea Ciuc, Bistriţa, Craiova şi Suceava”, a scris Clotilde Armand, pe pagina personală de Facebook.

Clotilde Armand: „USB îi cere Gabrielei Firea să oprească imediat defrișările”

Citește și: Din cauza vremii din Germania și Marea Britanie, pe Aeroportul Sibiu a fost un zbor anulat și sunt întârzieriPoze cu fiica lui Liviu Dragnea în sânii goi. Se iubește cu un cântăreț. FotoCe-au crescut copiii Nicoletei Luciu! Fetița e superbă cu părul lung, iar băieții nu-i mai recunoștiCum poți afla GREUTATEA unui porc FĂRĂ SĂ-L CÂNTĂREȘTI. TRUC simplu și eficient care NU DĂ GREȘ. Cu siguranță, NU te-ai gândit la asta

Citeşte mai multe despre:   Clotild Armand,   USB,   Gabriela Firea,   defrisari,   sa opreasca
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment