Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cluj: Adolescentă de 16 ani, găsită strangulată în curtea casei sale

Cluj: Adolescentă de 16 ani, găsită strangulată în curtea casei sale

Un articol de: |

O adolescentă de 16 ani a fost găsită strangulată, joi seara, în curtea casei în care locuia, în comuna Răchițele, județul Cluj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, Alina Chiorean, inspectorii au declanşat o anchetă pentru a stabili dacă fata care a fost găsită strangulată cu un leagăn din material textil a decedat ca urmare a neglijenţei părinţilor, care mai au în grijă alţi trei copii.

„Am fost sesizaţi cu privire la acest caz, deja avem în teren o echipă formată din asistent social şi psiholog, aceştia acordă consiliere psihologică familiei, să îi ajute pe membrii acesteia să depăşească momentele traumatizante. Dacă se va dovedi că minora şi-a pierdut viaţa ca urmare a neglijenţei grave a părinţilor, se va lua în calcul decăderea din drepturile părinteşti, pentru că mai au în grijă trei copii, însă noi nu milităm pentru instituţionalizarea copiilor, ci pentru menţinerea acestora lângă familii", a declarat  Alina Chiorean.

Şi Poliţia Judeţeană Cluj a deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte mai multe despre:   adolescenta strangulata,   Cluj
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment