Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment CNAS: Asigurații pot cere spitalului să ramburseze cheltuielile personale făcute pe durata internării

CNAS: Asigurații pot cere spitalului să ramburseze cheltuielile personale făcute pe durata internării

Un articol de: |
Foto: infoinsider.ro Eveniment

Asigurații pot cere spitalului unde au fost internați să deconteze cheltuielile pentru medicamente, matreriale sanitare și investigații paraclinice făcute în perioada internării. Decontarea se face pe baza documentelor întocmite de medicul curant din secția în care s-a aflat pacientul și avizate de șeful de secție și managerul unității.

Precizările au fost făcute de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, citată de Mediafax. Spitalele sunt obligate să suporte toate cheltuielile necesare pentru rezolvarea cazurilor pentru asiguraților internați în regim de spitalizare continuă și în regim de spitalizare de zi.

Deci, dacă asigurații suportă cheltuieli cu medicamente, materiale sanitare și investigații paraclinice în perioada menționată, spitalele rambursează, la cerere, contravaloarea acestora.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment