Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Complexul de la Oltenia, distrus de corupție și incompetență: Laurențiu Ciurel este liber după tunul cu exportul de cărbune (VIDEO)

Complexul de la Oltenia, distrus de corupție și incompetență: Laurențiu Ciurel este liber după tunul cu exportul de cărbune (VIDEO)

Un articol de: |
Silviu Mănăstire

a vorbit joi, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician” la rubrica Baronul zilei, despre Laurențiu Ciurel, director al Complexului Oltenia din Gorj.

Acest complex, potrivit jurnalistului, are și capacitate de producție de minereu.

În cursul zilei de joi, Laurențiu Ciurel a fost citat la DNA Craiova într-unul din cele mai mari dosare de corupție din zonă, ”o țeapă estimată la vreo 20 de milioane de euro”, potrivit lui Mănăstire.

”A ieșit în libertate, dar trebuie spus că zilele trecute au fost audiați câteva zeci de angajați de la Complex. După părerea mea, este mult zgomot pentru nimic. În acest caz avem factori implicați inclusiv de la guvernul României”, a declarat într-o intervenție telefonică, jurnalistul de investigații de la GorjNews, Narcis Daju.

Acesta a mai precizat că Laurențiu Ciurel nu este urmărit penal, dar se fac în prezent, cercetări in rem.

”Dacă vrem să cercetăm trebuie să mergem la factorii guvernamentali”, a completat Daju.

Complexul de la Oltenia, distrus de corupție și incompetență: Laurențiu Ciurel este liber după tunul cu exportul de cărbuneRecomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment