Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Copilul blocat în fântănă a fost SALVAT după o operațiune de 11 ore (FOTO + VIDEO)

Copilul blocat în fântănă a fost SALVAT după o operațiune de 11 ore (FOTO + VIDEO)

Un articol de: |

Copilul a fost scos din fântănă după 11 ore în care a stat blocat.

Micuțul este în viață și a fost luat de paramedici. Se află în ambulanță și este în siguranță.

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

Șansa micuțului a fost că hainele i s-au prins de marginea puțului. Copilul a stat pe jumătate în apă pe tot parcursul operațiunii.

Toată operațiunea a durat 11 ore, misiunea salvatorilor a fost cu atât mai dificilă cu cât  fântâna este foarte îngustă, de aproximativ 30 de centimetri.

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

Forţele de intervenţie au încercat să-l scoată pe băieţel din puţ cu ajutorul unor pârghii experimentale nu a putut să se prindă de ele.

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citește și: Virgil Ianțu, în stradă: PROTESTUL e singura noastră ARMĂ împotriva celor care încalcă legile și schimbă legile în favoarea lor (VIDEO)Țara arde și... Ce posta Tudorel Toader pe Internet, când 60.000 de oameni protestau numai în București (FOTO)POZA ZILEI: Dragnea și caracatița CORUPȚIEI (FOTO)

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment