Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Craiova: Fetiţă de 8 ani, în şoc anafilactic la spital, după ce a fost muşcată de viperă

Craiova: Fetiţă de 8 ani, în şoc anafilactic la spital, după ce a fost muşcată de viperă

Un articol de: |
Foto: club100.net Eveniment

O fetiţă de 8 ani din Craiova a ajuns miercuri seara în şoc anafilactic la spital, după ce a fost muşcată de piciorul drept de o viperă.

Copila se afla împreună cu părinţii săi în tabăra ţigani nomazi din Argeş de la margina pădurii Botorani, în Bălceşti - Vâlcea, scrie Evenimentul Zilei.

“Fata era cu mai mulţi copii din şatră, se jucau într-o poieniţă când am auzit-o ţipând, spunea că a muşcat-o şarpele. Era o viperă, a omorât-o un băiat. Am tăiat cu cuţitul locul unde a fost muşcată ca să curgă sângele cu venin cu tot şi apoi am  legat-o cu nişte cârpe”, le-a spus tatăl fetei medicilor.

La puţin timp după ce a fost muşcată Gerogianei i-a scăzut tensiunea, iar piciorul a început să se umfle, motiv pentru care au cerut ajutorul unui elicopter SMURD, deoarece ambulanţa sosită la faţa locului nu avea ser antiviperin.

Chiar înainte de a fi urcată în elicopter feţita a intrat în şoc anafilactic. Fetiţa se află sub observaţia medicilor din Craiova.

 

Citeşte mai multe despre:   Craiova,   vipera,   muscata de vipera,   soc anafilactic
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment