Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Crin Antonescu: Deseori sunt invidios pe femei sau regret că nu sunt femeie (VIDEO)

Crin Antonescu: Deseori sunt invidios pe femei sau regret că nu sunt femeie (VIDEO)

Un articol de: |

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat că deseori regretă că nu este femeie. Acesta a fost prezent la dezbaterile Organizaţiei femeilor liberale. Acestea i-au promis că vor lucra ca nişte albinuţe în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

La o formulă cu sonoritate socialistă, în organizare liberală, am să adaug din capul locului, poate am mai spus, poate nu, o convingere perfect conservatoare, cred că Dumnezeu a creat atât bărbatul, cât și femeia și cred că i-a creat diferiți. Nu sunt deloc feminist, detest feminismul pentru că îmi pare că riscă să desfigureze femeia”, a declarat Antonescu.

Cred, cu conservatoare modestie, că Dumnezeu ne-a creat diferiți, cu egală spelndoare Dumnezeiască și că ceea ce are mai prețios femeia este tocmai ce face diferența în raport cu bărbatul. Deseori sunt invidios pe dumneavoastră (n.r. femeile) sau regret că nu sunt femeie”, a afirmat președintele PNL.

Crin Antonescu: Deseori regret că nu sunt femeie
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   invidios,   femei,   regret ca nu sunt femeie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment