Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cristian Preda, despre dezvăluirile făcute de foștii angajați ai Corinei Crețu: Era evident că doamna Crețu nu poate să facă față acestor solicitari legate de postul de comisar. Ar trebui să plece imediat și România să desemneze pe altcineva (VIDEO)

Cristian Preda, despre dezvăluirile făcute de foștii angajați ai Corinei Crețu: Era evident că doamna Crețu nu poate să facă față acestor solicitari legate de postul de comisar. Ar trebui să plece imediat și România să desemneze pe altcineva (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: facebook.com Eveniment

Europarlamentarul Cristian Preda a comentat în cadrul emisiunii "Talk B1", dezvăluirile care au apărut joi cu privire la echipa comisarului european Corina Crețu.

Acesta este acuzată că ar fi trimis angajații să îi facă cumpărături, să îi spele rufele și să îi plimbe rudele cu mașina. (Detalii AICI)

Preda a subliniat că el nu a fost de acord cu această numire a lui Crețu la Comisia Europeană.

"Era evident că doamna Crețu nu poate să facă față acestor solicitari legate de postul de comisar. A fost un aranjament făcut de Ponta. E o foarte apropiată prietenă a Dacianei. Victor Ponta și-a bătut joc de interesele României și a numit-o pentru că e prietenă cu soția lui. E o rușine pentru România și am cerut ca ea să demisioneze. Cred ca după ziua de azi nu mai are loc în Comisia Europeană", a spus politicianul.

Acesta a explicat că au mai fost scandaluri, dar "niciodată atât de jenante pentru un membru al Comisiei".

"Ar trebui să plece imediat și România să desemneze pe altcineva", a subliniat Preda.

Cristian Preda, despre dezvăluirile făcute de foștii angajați ai Corinei Crețu: Era evident că doamna Crețu nu poate să facă față acestor solicitari legate de postul de comisar. Ar trebui să plece imediat și România să desemneze pe altcineva


Citeşte mai multe despre:   Cristian Preda,   europarlamentar,   comisar european,   Corina Cretu,   dezvaluiri
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment