Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cristiana Sîrbu, profesor doctor în agronomie cu restanţe la ortografie: Greșelile fostului consilier prezidențial o fac invidioasă chiar și pe Maria Grapini

Cristiana Sîrbu, profesor doctor în agronomie cu restanţe la ortografie: Greșelile fostului consilier prezidențial o fac invidioasă chiar și pe Maria Grapini

Un articol de: |
Foto: Facebook Eveniment

Fost consilier prezidențial în mandatele lui Ion Iliescu și Emil Constantinescu, profesorului doctor în agronomie Cristiana Sîrbu îi dă bătăi grave de cap gramatica limbii române.

Doctor în Ştiinţe Agronomice şi profesor universitar în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Cristiana Sîrbu are o viaţă socială foarte activă pe care o împărtăşeşte cu fanii de pe Facebook, făcând-o invidioasă chiar și pe Maria Grapini.

Astfel, aflăm că doamna Sîrbu predă la  „Anul 4 al Facultăţi de Management ,Inginerie Economica -Universitatea da Agricultura şi Medicina Veterinara Bucureti ! Prof Univ Dr Cristiana Sarbu”.

Menționăm că pe doamna profesor o cheamă Sîrbu, nu Sârbu.

ÎNĂLŢAREA ! O si plină de Însemnătate ptr Antreaga Omenire ! 2015 a adus an aceiaşi zi şi SF Constantin şi Elena ! LA MULTI Ani ! Tuturor celor ce poarta Numele Sfinte ! Va ambratisez cu drag ! Prof Dr Cristiana Sarbu”, urează doamna care-şi poartă titlurile în orice semnătură.

Fostul consilier prezidențial nu se descurcă mai bine nici în limba engleză. Fie că este la mare, la munte, cu studenții sau în vacanțe cu diverși domni, Cristiana Sîrbu vrea să se știe, arată Adevărul.

Acesta imortalizează momentul printr-un selfie sau o fotografie obișnuită, la care adaugă un text privind momentul respectiv.

WORLD ENVIRONMEN DAY 5-06-2015 ” THEME this Year îs: SEVEN BILLION DREAMMS ONE PLANET ! CONSUME With CARE !”, a transmis ea fanilor, pe data de 4 iunie.


 

 

 

Citeşte mai multe despre:   cristiana sirbu,   consilier prezidential,   maria grapini,   doctor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment