Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cristinel Diaconescu, consilier al Primăriei Capitalei: Prefectul trebuie să aștepte comunicarea din partea instanței ca să poată emită ordinul de suspendare din funcție al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Cristinel Diaconescu, consilier al Primăriei Capitalei: Prefectul trebuie să aștepte comunicarea din partea instanței ca să poată emită ordinul de suspendare din funcție al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Cristinel Diaconescu, consilier la Primăriei Capitalei, a precizat luni că prefectul Bucureștiului trebuie să aștepte comunicarea din partea instanței în cazul primarului general Sorin Oprescu, pentru a-l suspenda din funcție.

"Prefectul trebuie să aștepte comunicarea din partea instanței. Comunicarea vine atunci când decizia este definitivă și irevocabilă", a spus acesta.

Întrebat cum se va proceda în acest sens, acesta a spus până la decizie se va face exact cum "s-a întâmplat și când primarul era în vacanță".

Cu toate acestea, "dacă nu a desemnat pe cineva să facă plățile, probabil că acestea vor fi blocate până se alege un primar interimar", a mai adăugat el.

Cristinel Diaconescu, consilier al Primăriei Capitalei, despre suspendarea lui Sorin Oprescu


Citeşte mai multe despre:   Consilier al Primăriei,   comunicare,   partea instantei,   Sorin Oprescu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment