Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Criză de anestezice la Spitalul Judeţean Constanţa: Sunt operate doar cazurile urgente

Criză de anestezice la Spitalul Judeţean Constanţa: Sunt operate doar cazurile urgente

Un articol de:

Spitalul Judeţean Constanţa se confruntă cu o criză a anestezicelor, deocamdată în unitatea medicală fiind făcute doar intervenţiile de urgenţă Pacienţii cu boli cronice sunt reprogramaţi pentru săptămâna viitoare, când vor exista stocuri suficiente.

“În alte spitale, criza miorelaxantelor s-a făcut prezentă mult mai devreme. În Spitalul Judeţean Constanţa nu am avut probleme. Săptămâna trecută, ne-am trezit că stocurile noastre nu erau cele pe care le cunoştea directorul medical şi atunci am făcut o şedinţă ad-hoc prin care, de joi de dimineaţă, au fost anunţate secţiile şi am trecut pe un regim de urgenţă, numai urgenţă. Intervenţiile chirurgicale fără miorelaxante nu se pot desfăşura”, a afirmat directorul Spitalului Judeţean, Cătălin Grasa, transmite news.ro.

Citește și: Incendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuateKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteIohannis, impresionat de mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar: O autentică expresie a iubirii faţă de Rege (FOTO)

El a menţionat că, deşi o parte din cantitatea de anestezice a sosit la spital, şi în această săptămână vor continua doar intervenţiile pentru cazurile de urgenţă, pacienţii cu boli cronice urmând să fie operaţi de săptămâna viitoare. 

 

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment