Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment CSM și Ministerul Justiției se contrează pe tema cărților scrise în penitenciare (VIDEO)

CSM și Ministerul Justiției se contrează pe tema cărților scrise în penitenciare (VIDEO)

Un articol de: |

CSM a trimis guvernului un punct de vedere privind amendamentul care specifică reducerea cu 20 de zile a sentinței pentru deținuții ce scriu cărți. CSM susține că ar trebui să fie redusă pedeapsa cu 20 de zile pentru fiecare carte în parte și nu per total.

Acest amendament va fi discutat la Palatul Victoria, în ședința de guvern de la ora 16. Ordonanța de urgență privind reducerea pedepselor pentru cărți scrise este pe ordinea de zi.

Citește și: Incendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuateKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteIohannis, impresionat de mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar: O autentică expresie a iubirii faţă de Rege (FOTO)

Ministrul Justiției, Ralucă Prună, a pus în dezbatere încă de la investirea în funcție faptul că deținuții scriu multe cărti în pușcărie, majoritatea fără valoare culturală sau contribuție proprie, și astfel profită de posibilitatea de a veni un număr mare de zile redus din condamnarea primită.

CSM și Ministerul Justiției se contrează pe tema cărților scrise în pușcărie

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment