Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment CTP: „Plagiatul lui Victor Ponta este de fapt un xerox. Oricine știe să scrie și să citească poate constata acest lucru”

CTP: „Plagiatul lui Victor Ponta este de fapt un xerox. Oricine știe să scrie și să citească poate constata acest lucru”

Un articol de: |

Acuzațiile de plagiat aduse lui Victor Ponta  au fost comentate vineri de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, ce susține că plagiatul premierului este de fapt un „xerox”, pe care oricine știe să scrie și să citească îl poate constata, fără să fie nevoie de experți și comisii speciale pentru a se pronunța.

„Ceea ce vedem acum nu mai poate să lase indiferent pe simplul cetățean, pentru orice om care știe să scrie și să citească, plagiatul lui Ponta este dincolo de orice discuție. Nu e nevoie de comisii specializate, de juriști, experți care să se pronunțe. E suficient să scrii și să citești, poți să ai orice meserie. Este vorba de un xerox, pagini luate cu totul, nici măcar de citate inserate într-un discurs al presupusului autor. Oricum, xeroxarea au făcut-o niște slugi”, a spus jurnalistul pentru emisiunea „Talk B1”, difuzată de B1 TV.

Cristian Tudor Popescu a criticat vehement atitudinea premierului de a lansa acuzații la adresa judecătorilor Curții Constituționale, care nu i-au dat un verdict favorabil în ceea ce privește reprezentarea României la Consiliul European de la Bruxelles.

În ceea ce privește dezbaterile din cadrul Consiliului de Atestare a Titlurilor Universitare, jurnalistul a calificat vizita ministrului Educației, Liviu Pop, la ședința membrilor Consiliului drept o asigurare că aceștia nu vor da o decizie nefavorabilă lui Victor Ponta.

Victor Ponta este acuzat de plagiat, în lucrarea sa de doctorat, în două articole publicate deNature șiFrankfurter Allgemeine Zeitung. Premierul a dat vina pe președintele Traian Băsescu pentru acest scandal, spunând că șeful statului joacă murdar și fabrică dosare.

CTP: Plagiatul lui Ponta este un xerox
Embed:


 

Citește și: Cum l-a urmărit Securitatea pe Regele MihaiCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăAmănunte de ULTIMĂ ORĂ despre înmormântarea Regelui Mihai: Ce se întâmplă acum la Curtea de Argeş

Citeşte mai multe despre:   Cristian Tudor Popescu,   victor p,   plagiat,   teza de doctorat,   xerox
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment