Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cultură de cannabis, descoperită de procurorii DIICOT la subsolul unei case

Cultură de cannabis, descoperită de procurorii DIICOT la subsolul unei case

Un articol de: |
Foto: gandul.info Eveniment

Procurorii DIICOT, împreună cu cei de la Serviciul Antidrog în Cluj-Napoca, au descoperit o adevărată cultură de cannabis la subsolul unei case. În urma unei percheziţii domiciliare, autorităţile au gasit o plantaţie clandestină organizată de un tânăr de 33 de ani. Suspectul a fost deja reţinut, iar anchetatorii au ridicat un kilogram şi jumătate de droguri.

De-a lungul ultimului an, tânărul a avut grijă de plantaţia din subsolul casei sale. I-a amenajat o adevărată instalaţie artizanală de încălzire şi iluminat. Mai multe transformatoare de curent, ventilatoare şi termometre asigurau condiţiile de temperatură, luminozitate şi umiditate propice pentru cultivarea plantelor de cannabis.

Suspectul de 33 de ani a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru 24 de ore, urmând să fie arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile. În urma percheziţiei, autorităţile au confiscat aproape 1,5 kilograme de cannabis.


Citeşte mai multe despre:   cultura de cannabis,   plantatie de cannabis,   DIICOT,   droguri
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment