Cum s-a declanșat BOALA Magdalenei Șerban! DEZVĂLUIRILE ȘOCANTE ale femeii care A LOCUIT CU EA în Spania

Cum s-a declanșat BOALA Magdalenei Șerban! DEZVĂLUIRILE ȘOCANTE ale femeii care A LOCUIT CU EA în Spania

Detalii șocante ies la iveală despre Magdalena Șerban, femeia care a încercat să ucidă o tânără la stația de metrou Costin Georgian și care a omorât o fată la stația Dristor. Arestată pentru tentativă de omor și omor calificat, Șerban urmează să fie evaluată psihologic pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul în care a comis oribilele fapte.

Mama Magdalenei Șerban susține că aceasta a fost o vreme plecată în Spania, iar acolo a avut mai multe probleme care au lăsat-o cu traume. De vină ar fi fost o prietenă, care a trădat-o și a denigrat-o. Magdalena a ajuns chiar să fie internată într-o clinică din Spania, dar a întrerupt tratamentul și s-a întors în România. Aici a început să le facă probleme rudelor.

Femeia care a locuit cu ea în Spania a făcut dezvăluiri șocante, notează ciao.ro

”Am fost suprinsă să văd la știri ceea ce s-a întâmplat. Când am cunoscut-o, era o fire extraordinar de liniștită, retrasă, calmă, introvertită, dar nu și-a ieșit din fire niciodată. Dormea ceva mai mult, se trezea pe la 12, dar am pus asta pe seama pastilelor. Se ducea la cumpărături, apoi se retrăgea în cameră, își făcea baie, nu era un om neîngrijit și tot timpul era atentă ca lucrurile să fie la locul lor. Mi-a povestit tatăl ei că a fost internată la Psihiatrie. Cred că s-a mutat la noi după externare. Avea un tratament de urmat, mergea la control, să vadă dacă este bine sau nu. Avea un venit de 400 de euro, de pe urma bolii sale, dar și tatăl ei se mai ducea la muncă, atunci când găsea. Din asta trăia. Dar Magdalena avea de luat mulți bani, de la cineva, pe care nu i-a primit și de acolo s-a declanșat boala”, a spus colega de apartament a Magdalenei Șerban, citată de ciao.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe