Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cum sunt păcăliți românii care fac teste de sănătate gratuite

Cum sunt păcăliți românii care fac teste de sănătate gratuite

Un articol de: |

O nouă metodă de a înșela oamenii pune poliția pe jar.

Setul de “analize gratuite” atrage tot mai mulți bucureșteni. Excrocii le promit oamenilor teste cu aparate medicale performante, după care le inventează diagnostice și dau tratamente.

Citește și: ALERTĂ! Anunț de ULTIM MOMENT: Reactorul 2 de la Cernavodă…Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmUMILIT de autorități! Un bărbat cu dificultăți locomotorii a fost nevoit să se târască până la ușa medicului (VIDEO)

“Specialiștii” de la Biosistem le recomandă oamenilor să cumpetere de la ei tot felulș de aparate medicale cu care se pot trata acasă. Un reporter Pro tv a filmat un reportaj cu camera ascunsă. S-a dat drept pacient și, în urma “investigației” prin biorezonanță i-au fost găsite mai multe afecțiuni cardiace. Toate diagnosticele au fost demontate de doctorul Izabela Țiglea, de la Spitalul de Urgenţă Sfântul Pantelimon din Capitală.

Mama mea a cumpărat un laser nazal, care i-a fost vândut pentru 4.000 de lei, în condiţiile în care, pe internet, el uşor se găseşte la câteva sute de lei, cel mult. Este o înşelătorie. Acest dispozitiv nu este avizat de nicio autoritate în domeniu. Au fost efectuate analize de către persoane fără niciun fel de specializare în domeniul medical”, povestește un bărbat a cărei mamă a fost înșelată de firma care funcționează chiar în centrul Bucureștiului.

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale susţin că au amendat compania de 4 ori în 2 ani: “Nu există un aviz de funcţionare emis de ANMDM obligaţie pe care o societate care vinde dispozitive medicale o are în faţa legii ”.

Citește și: Accident CUMPLIT în Bihor! O fetiță de 5 ani a fost strivită de un tractor. Cine conducea vehiculul (VIDEO)#Rezistența: ATENȚIE la manipulatori! RECOMANDĂRI pentru protestatari în cazul tentativelor de DETURNARE a coloanei de manifestanți! Acuzații GRAVE, la patru ani de la TRAGEDIA din Apuseni: Ne confruntăm zilnic cu ABUZURILE

În concluzie, români nu vă mai lăsați păcăliți! Aşa-zisele analize sunt un pretext de marketing. Angajaţii „centrului de sănătate” urmăresc de fapt vânzarea unor produse foarte scumpe. Nu este prezentat, cel puţin la prima sesiune, niciun aviz pentru produse, eliberat de vreo autoritate din România. 

Personalul nu are pregătire medicală, folosind titulatura de „specialist medical” fără nicio corespondenţă în realitate.

 

Citește și: Cărtărescu: Îi îndemn SĂ IASĂ ÎN STRADĂ pe toți cei cărora LE PASĂMesajul protestatarilor din Cluj pentru bucureșteni: Dacă noi putem să venim pe jos, voi nu aveți niciun motiv să nu veniți sâmbătă searăEXPLOZIE într-o sală de clasă! Distracția le putea fi fatală unor elevi din Ineu (VIDEO)

 

Citeşte mai multe despre:   Biosistem ,   înșela ,   Excrocii ,   analize gratuite
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment