Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Curtea de Apel Iași: Cererea de strămutare a dosarului de viol de la Vaslui a fost respinsă

Curtea de Apel Iași: Cererea de strămutare a dosarului de viol de la Vaslui a fost respinsă

Un articol de: |

Curtea de Apel Iași a respins miercuri, ca neîntemeiată, cererea de strămutare a dosarului în care cei şapte tineri din judeţul Vaslui au fost condamnaţi pentru că au violat o fată de 18 ani, informează Mediafax.

Cererea de strămutare a fost depusă de trei dintre violatorii de la Vaslui, pe motiv că instanţa ar putea fi influenţată de opinia publică vasluiană în judecarea cazului.

Astfel, cei şapte tineri vor rămâne, deocamdată, până la judecarea apelului formulat atât de procurori, şi avocatul victimei, pe de o parte, cât şi de cei condamnaţi, pe de altă parte, cu pedepsele date de magistraţii vasluieni.

Cei şapte tineri, aflați în prezent în arest preventiv, acuzaţi că au violat o fată de 18 ani, au fost condamnaţi, în 17 august, de Judecătoria Vaslui, la pedepse cuprinse între cinci ani şi opt luni şi opt ani şi patru luni de închisoare, precum şi la plata unor daune morale de 50.000 de lei către tânără, decizia instanţei nefiind definitivă.

Citeşte mai multe despre:   Curtea de Apel Iasi,   cerere de stramutare,   dosar de viol,   vaslui,   cerere respinsă
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment