Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment DACII au invadat aeroportul "Henri Coandă"! Ce fac discipolii lui Decebal la Otopeni (FOTO)

DACII au invadat aeroportul "Henri Coandă"! Ce fac discipolii lui Decebal la Otopeni (FOTO)

Un articol de: |

Începând de miercuri de la ora 11:00, culoarul de trecere dintre terminalul Sosiri și cel de Plecări al Aeroportul Internațional "Henri Coandă" București este plin de daci.

Nu în carne și oase, ci din marmură și ipsos, pentru că este vorba de o expozițiede statui ce și-a propus să aducă în atenția pasagerilor valori ale istoriei antice românești, prin prezentarea unor episoade reprezentative pentru relațiile dintre daci și romani.

Citește și: RĂSTURNARE de situație: SOȚII SPÂNZURAȚI în propria casă, ASASINAȚI cu sânge receAndra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratAndreea Raicu, advertorial siropos despre premierul Vasilica: Optează pentru părul vopsit blond și coafat! (FOTO)

Evenimentul cu tema "Origini", organizat de Asociația Identitate Culturală Contemporană (AICC) și Compania Națională Aeroporturi București,  a fost încununat de momentul dezvelirii statuii 'Bust de nobil dac', opera sculptorului Ioan Bolocan. 

Unul dintre cele mai importante proiecte ale AICC este muzeul virtual Statui de daci, care aduce în atenția societății o serie de monumente realizate de sculptori antici în timpul domniei lui Traian (98-117).

Citește și: Pogromul de la Bucureşti și MASACRUL de la Jilava, comemorate în pădurea Jilava (FOTO)ANCHETĂ parlamentară în cazul Jandarmului bătăuș: “TREBUIE analizat și SANCȚIONAT”Firea: Peste 500 de utilaje de deszăpezire sunt pregătite să acționeze în toate sectoarele Capitalei

Citeşte mai multe despre:   statui de daci,   Origini,   expoziție,   Otopeni,   aeroport
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment