Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Dan Andronic, noi dezvăluiri despre alegerile din 2009: Lui Coldea i-au spus că îl trimit ambasador în Sudan (VIDEO)

Dan Andronic, noi dezvăluiri despre alegerile din 2009: Lui Coldea i-au spus că îl trimit ambasador în Sudan (VIDEO)

Un articol de: |

Jurnalisul Dan Andronic a făcut joi, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, noi dezvîluiri despre alegerile prezidențiale din 2009. 

Vorbind despre noaptea scrutinului de atunci când persoane importante din instituțiile de forță, precum Laura Codruța Kovesi sau George Maior, se aflau acasă la Gabriel Oprea, Andronic a susținut că fiecare dintre aceștia aveau un motiv să fie acolo. În acest context, jurnalistul a vorbit despre amenințările pe care le-au primit aceștia dacă Mircea Geoană ar fi ajuns președinte. 

Dan Andronic, noi dezvăluiri despre alegerile din 2009: Lui Coldea i-au spus că îl trimit ambasador în Sudan

Citește și: Incendiu într-un bloc de locuințe din Botoșani: 2 persoane, transportate la spital'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'Din ciclul ”Ce mai spun românii”: ”Cifra optanică a sufletului” sau de ce se bea agheasmă (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

”Era un moment politic, era noaptea alegerilor prezidențiale, nu sărbătorea nimeni, nu era cu șampanie, Kovesi nu a stat la masă cu Onțanu, deci nu a fost o chermeză. (...)

Citește și: Ce se întâmplă cu mormintele regale de la Curtea de ArgeșL-au prins pe hoțul român care prăduia motocicliștii în MadridMilitarul care a comis crima din coafor a avut ultima testare psihologică în octombrie 2017

Lucrurile au început să mi se pară în neregulă în momentul în care am documentat puțin mai mult zona de stat paralel și când am început să înțeleg, și ca urmare a unor experiențe personale, cam ce se întâmplă în mod real. (...)

Toți oamenii de acolo aveau un motiv să fie acolo. Despre Laura Codruța Kovesi, Mircea Geoană spusese cu trei-patru zile înainte că o schimbă, pentru că fusese numită împotriva unei decizii a CSM și împotrvia unui raport nefavorabil al CSM-ului. 

Lui Coldea i-au spus că îl trimit ambasador în Sudan, la mișto. Nu există român care să-și dorească să fie ambasador în Sudan. Am informații foarte sigure. Era în Sudan când i s-a transmis lucrurl ăsta. I s-a transmis pe căi indirecte. 

Știau și ei că sunt sub ascultare. 

Gabriel Oprea fusese amenințat direct că i s-a pregătit o celulă la Rahova de către gruparea Voicu. Neculai Onțanu, la fel. 

Eu am fost amenințat prin SMS de către un lider PSD că mă mănâncă pușcăria dacă câștigă Geoană, în 2009. 

Eu vreau să descriu o situație, o atmosferă. Eu nu vreaă să arăt cu degetul”, a declarat Dan Andronic
 

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment