Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Dan Voiculescu a primit aviz de Comisia de Disciplina pentru a fi eliberat din închisoare: Magistrații vor discuta cererea pe 22 iunie (VIDEO)

Dan Voiculescu a primit aviz de Comisia de Disciplina pentru a fi eliberat din închisoare: Magistrații vor discuta cererea pe 22 iunie (VIDEO)

Un articol de: |

Dan Voiculescu a înaintat o nouă cerere de eliberare condiționată din pușcărie. Această solicitare a fost avizată favorabil de către Comisia de Disciplină a penitenciarului și urmează să fie înaintată către Judecătoria Sectorului 5 pentru a fi judecată. Magistrații vor lua prima dată în calcul această solicitare pe 22 iunie.

Această nu este prima încercare de a ieși din închisoare pe care o are fondatorul trustului Intact. Prima solicitare de acest fel a fost respinsă la începutul anului atât de Judecătoria Sectorului 5, cât și de Tribunalul București.

Citește și: Prințul Charles a sosit în România pentru a participa la funerariile Regelui MihaiCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatDe la școala, direct la sicriul Regelui pentru întâlnirea cu istoria: Imaginea care a făcut înconjurul țării (FOTO)

Dan Voiculescu motivează cererea prin faptul că a scris 10 cărți după gratii, dar magistrații au respins prima dată motivând că a profitat de carenţele legislative pentru a obţine cât mai uşor zile libere. Judecătorii dădeau ca exemplu faptul că a câştigat 60 de zile pentru două studii la care a lucrat patru ore.

Dan Voiculescu este încarcerat din august 2014 după ce a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Dan Voiculescu a primit aviz de Comisia de Disciplina pentru a fi eliberat din închisoare: Magistrații vor discuta cererea pe 22 iunie

Citește și: Gest de maxim respect pentru Rege: În genunchi în fața sicriului (FOTO)Regele Juan Carlos și Regina Sofia a Spaniei au sosit la Palatul Regal (FOTO)"Este totul sfruntat şi jenant". Ana Blandiana, despre cei care acum îl laudă pe Rege deși tot ei l-au dat afară din țară: "Și-a cerut cineva scuze pentru ceea ce a făcut?"


 

Citeşte mai multe despre:   Dan Voiculescu,   eliberare conditionata,   inchisoare,   magistrati,   aviz favorabil
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment