Dan Voiculescu vrea să îi dea în judecată pe magistraţii care au dat sentinţa în dosarul ICA (VIDEO)

Dan Voiculescu vrea să îi dea în judecată pe magistraţii care au dat sentinţa în dosarul ICA (VIDEO)
Foto: obiectiv.info

Dan Voiculescu vrea să îi dea în judecată pe magistraţii Camelia Bogdan și Mihai Mihalcea, care au dat sentinţa în dosarul ICA, conform jurnaliştilor de la Știripesurse.ro.

Dan Voiculescu a cerut avocatului său, Gheorghiţă Mateuţ să analizeze cadrul legal pentru acționarea în instanță a judecătorilor Camelia Bogdan și Mihai Mihalcea pentru abuz în serviciu și represiune nedreaptă, conform jurnaliştilor de la Știripesurse.ro.

În același timp, apărătorul lui Voiculescu a sesizat Inspecția Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a analiza „neregulile grave înregistrate în judecarea cauzei”.

Inspecția Judiciară va trebui să verifice încălcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitățile privind judecătorii și în ce măsură cei doi magistraţi și-au exercitat funcția cu rea-credință sau gravă neglijență.

Judecătorii Camelia Bogdan și Mihai Mihalcea, l-au condamnat definitiv, în dosarul ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare.

În acest dosar, prejudiul a fost stabilit la aproximativ 60 de milioane de euro, instanţa dispunând confiscarea mai multor imobile aparţinând inculpaţilor, printre care sediile posturilor de televiziune Antena şi cel al grupului de firme Grivco.

Voiculescu îi dă în judecată pe magistrații din dosarul ICA

Urmăriți B1TV.ro și pe