Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment “Daţi-l de cruce, trântiţi-l de perete! Să se înveţe minte”: Îndemnul la violență al Înaltpreasfinţitul Ciprian, episcop al Buzăului şi Vrancei (VIDEO)

“Daţi-l de cruce, trântiţi-l de perete! Să se înveţe minte”: Îndemnul la violență al Înaltpreasfinţitul Ciprian, episcop al Buzăului şi Vrancei (VIDEO)

Un articol de: |

Înaltpreasfinţitul Ciprian, episcop al Buzăului şi Vrancei, a fost înregistrat în timp ce îi sfătuia pe alţi preoţi să fie. violenţi. Acesta le cerea preoţilor să-i bată pe doi "colegi" cărora li se ridicase dreptul de practică şi care continuau să ţină slujbe.

“Daţi-l de cruce, trântiţi-l de perete! Ca să se înveţe minte escrocul, ticălosul, debilul! A mâncat pâine din sfatul Bisericii atâţia ani de zile şi acum vrea să inducă în eroare în continuare”.

Citește și: HO HO HO! Ce le-a pregătit Moș Crăciun politicienilor români: “Un LOC LA JILAVA pentru Liviu DRAGNEA, Carmen Dan ar merita, cu siguranță, UN BĂRBAT, iar Klaus Iohannis ....(VIDEO)Ce mesaj avea scris în palmă criminala de la metrou. Detalii șocante ies la ivealăImagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoMinistrul Carmen Dan, explicații HALUCINANTE în cazul ORIBILEI CRIME de la metrou

Discuţia are loc între episcopul Buzăului şi preoţii pe care îi păstoreşte. Vizaţi sunt doi preoţi, Georgică Vatră şi Goleşteanu care au fost caterisiţi pentru că nu i-au respectat deciziile.

“Daţi-l de cruce, trântiţi-l de perete! Să se înveţe minte”: Îndemnul la violență al Înaltpreasfinţitul Ciprian, episcop al Buzăului şi Vrancei

“Trebuie să luaţi atitudine! Trântiţi-l de perete! Unde l-aţi trântit pe vatră, prin citimir. Trebuie să-l daţi cu capul de o bordură (...) Pe preotul Goleşteanu dacă îl vedeți, trântiți-l cu capul de pereți. Păi asta e vorbă de ierarh?", spune Neculai Goleștenau, peotul caterisit.

Citește și: ȘOC! Ce a făcut CRIMINALA de la metrou ÎNAINTE SĂ O OMOARE pe Alina Ciucu! A FURAT o .... Cum și-a PREMEDITAT ucigașa CRIMA (FOTO)ALERTĂ! Punte RUPTĂ peste pârăul Cheia: 6 persoane au ajuns la spital! (FOTO)A dus-o capul să MINTĂ CU SÂNGE RECE! Cum s-a scuzat CRIMINALA DE LA METROU, față de oamenii care erau acolo, după ce A ÎMPINS-O pe fata de la Costin Georgian

Episcopia susţine că ierarhul nu a îndemnat la violenţă: "Chiriarhul Buzăului şi Vrancei nu i-a instigat pe preoţi la violenţă ci le-a atras atenţia şi le-a reproşat că nu sunt vigilenţi atunci când un impostor, adică un fals preot, încalcă proprietatea Bisericii, oficiind slujbe fără valoare şi exploatând buna credinţă a creştinilor".

Înregistrarea audio contrazice însă poziţia oficială a episcopiei.

Citește și: Dezvăluire CUTREMURĂTOARE. Ce avea scris ÎN PALMĂ CRIMINALA DE LA METROU. E de-a dreptul ÎNGROZITOR!Procuroarea DNA a lui DRAGNEA explică DE CE te afectează și PE TINE schimbările din JUSTIȚIE: Dacă-ți MOARE cineva drag, vrei să știi CAUZA acum sau mai TÂRZIU?”Parcă ar fi diabolică!” Declarații incredibile făcute de mama criminalei de la metrou: Ne drăcuia și arunca cu pietre în noi

“Când preoţii nu ascultă de episcop, ce mai putem aştepta din partea oamenilor? De curând am fost într-un pelerinaj în Grecia. Iau atitudine imediat, preoţii cu credincioşii zeloşi îi strâng de gât pe ăia. Se duc acolo, îi dau afară, îi bat, efectiv”

Citeşte mai multe despre:   preot,   violenta,   inaltpreasfintit,   Ciprian,   episcop buzau
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment