„De la mă-ta!“. Răspunsul halucinant al unui director de la stat, întrebat de unde a avut bani de o mașină de lux

„De la mă-ta!“. Răspunsul halucinant al unui director de la stat, întrebat de unde a avut bani de o mașină de lux
Foto: adevarul.ro

Un bărbat din Timișoara a postat pe contul personal de Facebook o înregiare a discuției sale cu şeful Horticultura, care a intrat cu mașina într-o zonă interzisă, potrivit adevarul.ro.

Directorul societăţii din subordinea Primăriei Timişoara a fost filmat în timp ce îl face pe timişorean „nebun”, iar când este întrebat de unde a avut bani de mașină, acesta a răspuns: „De la mă-ta!”.

„Într-o dimineaţă dau peste un individ ieşit la plimbare cu X5-ul (cât de original!) în zona pietonală… aceeaşi zonă în care tu eşti amendat dacă eşti prins pe bicicletă. Îl întreb politicos dacă s-a rătăcit cumva. Se dovedeşte a fi doar prea important (după părerea lui) şi prea grăbit (tot părerea lui) ca să parcurgă pe propriile picioare distanţa de vreo 800 de metri (de-a dreptul intercontinentală) dintre sediul Horticultura SA şi Poşta Mare, unde spune marele om că avea treabă”, povesteşte timişoreanul Radu Lupascu, care a postat pe contul personal de Facebook şi un filmuleţ care redă o parte a discuţiei cu şeful societăţii Horticultura, Andrei Drăgilă.

„Filmarea începe după ce domn' director m-a ameninţat că „scoate pulanul” şi „mă rezolvă el”… aş plăti bani buni s-o văd pe asta”, a mai spus timişoreanul.

Din filmulețul postat pe Facebook reiese faptul că şeful de la Horticultura încearcă să scape de timişoreanul care îl apostrofează că a intrat pe o zonă interzisă. „Eu am întors maşina, nesimţitule! Pe unde să ies, măi nebunule? (…) Du-te, dom’ne, de aici şi lasă-mă în pace! Chiar te iei de mine? Te rog frumos să mă laşi în pace. Nu fi nesimţit! Cum vrei să ies? Să dau cu spatele, băi tâmpitule?”, a răbufnit Drăgilă.

„Toţi credeţi că suntem terchea-berchea, dar noi vă plătim salariile, băi oameni buni. Nu ţi-ai permis tu X5 din salariul de bugetar. Pot să vă întreb ce salariu aveţi? Eu mi-am luat maşina din banii mei munciţi. Dumneavoastră din ce bani aveţi maşina asta?”, a întrebat timişoreanul, care a primit un răspuns prompt: „De la mă-ta!”

Directorul Horticultura a declarat că a intrat în zona pietonală doar pentru a întoarce maşina şi că se grăbea să ajungă la o intervenţie care presupunea degajarea unor copaci trântiţi de furtună.

„A venit un om de-a dreptul nesimţit. I-am explicat că e o situaţie neplăcută şi nu pot merge pe jos. M-a ameninţat că face poză. Ştiţi ce a făcut? Venea şi trăgea de maşină. Cum îşi permite treaba asta? Nu m-a lăsat să plec cu maşina”, a declarat directorul Horticultur

„E normal să te pui în faţa unei maşini. Au venit ceilalţi doi băieţi care erau acolo, şi i-au spus să ne lase în pace să ieşim, dar asta nu a mai filmat. A fost de-a dreptul nesimţit. Sincer, vă spun. A tras de uşa de la maşina şi atunci categoric i-am spus: ‹‹Dom’ne, dacă îţi trag una, nu ştiu ce îţi fac. Cum îţi permiţi să tragi de maşina mea?››”, a mai precizat şeful de la Horticultura.

„Sunt situaţii de urgenţă când trebuie să acţionezi. Pe mine mă chema primarul, ce făceam? Nu puteam să plec că trebuie să dau explicaţii la toţi nebunii din Timişoara”, a mai declarat Drăgilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe