Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment De la știucă, la portul național. Liviu Dragnea, în straie populare, la Ziua Portului Tradiţional din Năsăud: În Teleroman jocurile sunt mai rapide, pentru că la noi sângele e puțin mai fierbinte (VIDEO)

De la știucă, la portul național. Liviu Dragnea, în straie populare, la Ziua Portului Tradiţional din Năsăud: În Teleroman jocurile sunt mai rapide, pentru că la noi sângele e puțin mai fierbinte (VIDEO)

Un articol de: |

Când nu pupă gura știucii, Liviu Dragnea apare în tot felul de ipostaze, la fel de inedite. În acest weekend, a îmbrăcat un costum popular. Aflat în Năsăud, la Ziua Portului Tradiţional, preşedintele PSD a recunoscut ca abia așteaptă să se prindă în horă. În ritm alert, pentru că se laudă că are sângele fierbinte, informează B1 TV.

Departe de Parlamentul României, dar şi de balta din Teleorman, Liviu Dragnea a renunţat pentru o zi la costum şi cravată şi a îmbrăcat straie populare. Liderul PSD se laudă că știe bine pașii de sârbă sau horă. Are experienţă din copilărie, când a făcut parte din ansamblul din Gratia, comuna lui natală.

De la știucă, la portul național. Liviu Dragnea, în straie populare, la Ziua Portului Tradiţional din Năsăud: În Teleroman jocurile sunt mai rapide, pentru că la noi sângele e puțin mai fierbinte

Citește și: Trei tineri au bătut și violat două adolescente din BrăilaUn vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăCe mesaj avea scris în palmă criminala de la metrou. Detalii șocante ies la ivealăDIICOT critică modificările la codurile penale: Ne îngrijorează cum se desfășoară acest proces, fără transparență și fără consultarea unor experimentați practicieni ai dreptului

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

”Nu trebuie sa fac repetiți, că de mic joc. Când eram mic eram, aveam și atunci un costum, dar era mai mic, normal. Am jucat în ansamblu, în școala generală. Aveam o căciulă care tot timpul îmi cădea pe ochi. La noi jocurile sunt mai rapide. Ritmul e mai rapid, pentru că la noi sângele e puțin mai fierbinte. De la soare”, a spus Dragnea. 

Citește și: A fost confundată pe Facebook cu criminala de la metrou: Nu aștept nici măcar scuze pentru aceste LOVITURIMinistrul Transporturilor, măsuri după crima de marți: Din 2018 se vor monta panouri de protecție în stațiile de metrouIohannis, anunț important pentru românii plecați în Marea Britanie! Ce se întâmplă după Brexit

Dragnea are de gând să încingă sângele şi în Parlament. Vrea să meargă îmbrăcat în costumul din Teleorman şi în plenul Legislativului.

”Odată și odată găsesc eu o ocazie și vin așa îmbrăcat la Parlament. Să vedem ce o să zică alții. 

Va dați seama cum ar fi să conduc ședința Camerei Deputaților îmbrăcat așa? 

Citește și: DETALII DE ULTIMĂ ORĂ: Criminala de la metrou a ajuns la spital. Acolo...Explicații halucinante ale Metrorex: Avem pază pentru bunurile din stații nu pentru ordinea publicăDupă ce și-au ținut copii nemâncaţi, în frig şi le-au interzis să meargă la şcoală, doi părinți din Brașov au fost arestați preventiv

Dar un plen reunit, să fie și Tăriceanu lângă mine”, a mai spus Dragnea.

Vizita lui Dragnea de la Bistriţa nu a fost prilejuită doar de Ziua Naţională a Costumului Popular. Şeful PSD merge într-un turneu pe la filialele din țara ale partidului. Recent, la Craiova, a avut parte de o primire desprinsă parcă din vremea comunistă.
 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   port national,   nasaud
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment