Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment De Sfânta Maria, RATB circulă cu program de duminică. Și Metrorex va avea program special

De Sfânta Maria, RATB circulă cu program de duminică. Și Metrorex va avea program special

Un articol de: |
Foto: ratb.ro Eveniment

Regia Autonomă de Transport București informează că miercuri, 15 august, mijloacele sale de transport vor circula cu program de dumincă, iar centrele de emitere și reîncărcare ale cardurilor de transport va fi adaptat programului unei zile de sâmbătă.

Metrorex nu a emis niciun comunicat în care să menționeze schimbări față de orarul unei zile normale de miercuri, însă pe site-ul său este sepcificat un program standard pentru toate zilele nelucrătoare și sărbători legale. Astfel, metrourile vor circula între orele 05:00 și 23:00, cu mențiunea că ultimele trenuri de metrou pleacă din stațiile de capăt ale liniilor la ora 23:00.

Vezi AICI comunicatul intergal al
RATB

Vezi AICI programul metrourilor în zilele nelucrătoare și sărbători legale

Pe 15 august creștinii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului. Ziua este liberă potrivit Codului Muncii, fiind considerată sărbătoare legală. Astfel, majoritatea angajaților au liber, cu excepția categoriilor care trebuie să asigure permanența producției sau serviciilor. Dar și aceștia își pot alege o zi pe care să o aibă liberă, drept compensare, sau vor primi bani în plus la salariu.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment