Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Deputatul PNL Diana Tușa a plecat din emisiunea "Sub semnul întrebării" (VIDEO)

Deputatul PNL Diana Tușa a plecat din emisiunea "Sub semnul întrebării" (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Deputatul PNL Diana Tușa a plecat, marți, din emisiunea "Sub semnul întrebării" difuzată de B1 TV, după ce nu a fost de acord cu discuțiile legate de cazul Adrian Năstase din platou, aceasta considerând că nu este cazul de atâtea dezbateri în mediul public pe seama respectivului subiect.

"Cazul a fost politizat, mai aveam puțin și făceam reconstituirea faptului în acest studio. Chiar nu vorbesc de Adrian Năstase", a spus Tușa.

La scurt timp după aceste replici, moderatorul Robert Turcescu i-a strâns mâna liberalei și a informat-o că nu va mai fi invitată la nicio ediție a emisiunii, văzând că aceasta este nemulțumită de discuțiile din platou.

"Doamna Tușa, vă mulțumesc și vă strâng mâna. De astăzi nu vă mai invit la nicio emisiune Sub semnul întrebării", a spus jurnalistul.

Deputatul PNL s-a oferit să plece din emisiune, deși i s-a spus că poate rămâne până la final, și-a scos lavaliera și a părăsit platoul.

Diana Tușa pleacă din platoul emisiunii Sub semnul întrebării
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Sub semnul intrebarii,   B1 TV,   Robert Turcescu,   Diana Tusa,   deputat pnl,   Monica Macovei,   Adrian Nastase,   plecare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment