Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Detalii despre vizita președintelui Iohannis în SUA. Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României: Va participa la adunarea ONU (VIDEO)
Exclusiv

Detalii despre vizita președintelui Iohannis în SUA. Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României: Va participa la adunarea ONU (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Președintele Klaus Iohannis va face o vizită în luna octombrie în SUA. Șeful statului va participa la adunarea ONU, organizație care împlinește în octombrie 70 de ani de la înființare, potrivit lui Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României.

Acesta a mai spus în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, difuzată la B1 TV și moderată de Silviu Mănăstire că la această reuniune va participa chiar și Vladimir Putin, care nu a mai călcat pe teritoriul american din anul 2007.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie va participa în SUA la mai multe întâlniri cu teme economice, la care vor lua parte și reprezentanți ai companiilor publice și private din România din domeniul energetic.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României: Iohannis va participa la adunarea ONUCiteşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   SUA,   onu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment