Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Dezvăluiri șocante! Ambulanța București garanta plata creditelor la bancă pentru firma patronată de prietenul directoarei Alis Grasu (VIDEO)

Dezvăluiri șocante! Ambulanța București garanta plata creditelor la bancă pentru firma patronată de prietenul directoarei Alis Grasu (VIDEO)

Un articol de: |
foto: viata-medicala.ro Eveniment

Dezvăluiri incredibile despre afacerile făcute de conducerea Ambulanţei. Potrivit jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor, Ambulanța București Ilfov a garantat credite bancare pentru o firmă de reparații a mașinilor, și asta chiar cu banii din bugetul public, arată B1 TV.

Potrivit surselor citate de Gazeta Sporturilor, decizia pentru închieierea contractului ar fi fost luată chiar de către directorul Alis Grasu.

Citește și: Prințul Charles a sosit în România pentru a participa la funerariile Regelui MihaiCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatDe la școala, direct la sicriul Regelui pentru întâlnirea cu istoria: Imaginea care a făcut înconjurul țării (FOTO)

"Este vorba despre societatea Ambulanța București-Ilfov, care, în 2014, la începutul anului, semnează un contract pentru servicii reparații auto cu o firmă, iar după 3 luni societatea respectivă preia creditele de la una dintre băncile din România făcute de această firmă, în valoare de 100.000 de euro. Deci practic, Ambulanța se obligă să plătească ratele de la bancă ale acestei firme private, firmă cu care în anii următori mai semnează vreo 4 contracte", a explicat Mirela Neag, jurnalist GSP.

"De drept și de fapt cred că este vorba de o înțelegere greșită a unor lucruri absolut legale. Ambulanța nu are calitatea de girant și din punct de vedere nu are obligația achitării creditului dacă relația contractuală încetează sau dacă firma nu efectuează reparații conform contractului. Banca a notificat Serviciul de Ambulanță să facă plata în contul deschis pentru nume Cars Tunning la banca respectivă, cont asupra căruia cărora banca a instituit o ipotecă imobiliară pentru a avea prioritate la recuperarea eventualelor obligații ale Cars Turnning față de alte obligații pe care acesta le-ar datora unor terțe persoane. Orice persoană care a avut legătură cu o bancă, din postura de reprezentant al unei persoane juridice. Dacă acesta nu ar mai fi avut contract cu noi, nu aveam absolut nicio obligație de a continua plata către bancă. Noi nu făceam decât să virăm către bancă aceste sume în loc de Cars Tunnig, sume care li se datorau în contracte câștigate prin licitatație deschisă, licitație cu două faze, faza de deschidere și faza electronică", a explicat Alis Grasu.

Ambulanța București garanta plata creditelor la bancă pentru firma patronată de prietenul directoarei Alis Grasu

Citește și: Gest de maxim respect pentru Rege: În genunchi în fața sicriului (FOTO)Regele Juan Carlos și Regina Sofia a Spaniei au sosit la Palatul Regal (FOTO)"Este totul sfruntat şi jenant". Ana Blandiana, despre cei care acum îl laudă pe Rege deși tot ei l-au dat afară din țară: "Și-a cerut cineva scuze pentru ceea ce a făcut?"

 

Citeşte mai multe despre:   Ambulanta Bucuresti,   plata,   credite,   banca,   firma,   sc cars tunning
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment