Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Dialog Becali - Cernea. Becali: Homosexualii vor să distrugă familia și Biserica și să cucerească lumea! Noi nu avem legătură cu Europa! Cernea: Nu se poate o societate democratică fără a respecta drepturile omului (VIDEO)

Dialog Becali - Cernea. Becali: Homosexualii vor să distrugă familia și Biserica și să cucerească lumea! Noi nu avem legătură cu Europa! Cernea: Nu se poate o societate democratică fără a respecta drepturile omului (VIDEO)

Un articol de: |

Deputatul independent Remus Cernea a prezentat în cadrul emisiunii moderate de Irina Petraru pe B1 TV mai multe argumente ce demonstrează că în România ar trebui să fie recunoscute căsătoriile între persoanele de același sex. Ca de fiecare dată, acesta a insistat asupra faptului că respectarea drepturilor omului este absolut esențială într-un stat democratic.

O părere contrară a avut-o Gigi Becali. Acesta a susținut în cadrul unei intervenții telefonice că nu i se pare normal să fie recunoscute căsătoriile între persoanele de același sex. În opinia sa, ar trebui să ne fie milă de homosexuali, dar nu să îi ajutăm. Mai mult, Becali consideră că homosexualii vor să conducă lumea și nu pot face acest lucru decât dacă, mai întâi, distrug Biserica și familia.

Citește și: MAREA ELIBERARE continuă: Câte MII DE DEȚINUȚI vor IEȘI din închisori, ÎN BAZA LEGII promovate de Tudorel ToaderÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorGabriel LIICEANU: „Vom putea fi OMORÂȚI PE STRADĂ, COPIII noștri vor putea fi VIOLAȚI, femeile noastre răpite. NO, HAI!”

Gigi Becali: Nu mai vreau să mă cert cu nimeni, vreau doar să-mi spun punctul de vedere. Nu vreau să vorbesc nici cu Cernea, e părerea lui. O să vreau să stau între patru ochi de vorbă cu el pentru că el nu este ceea ce spune. Parcă simt că e altfel de om. Ei spun așa ”drepturi și libertăți”. Eu spun că noi nu suntem chiar stat laic pentru că atât timp cât Parlamentul votează legi pentru ca poporul să fie liber în zi de sărbătoare, de Rusalii și de Sfintele sărbători înseamnă că nu suntem chiar laic.

Bun. Noi suntem 90% popor ortodox creștin. Noi credem în Judecata de Apoi în Rai și Iad. Atunci, la Judecată, vom fi judecați întâi ca neam și apoi individual. Dumnezeu, care e Judecătorul Drept, îți dă dreptul la apărare. Apărătorii noștri sunt sfinții noștri, martirii noștri și cei care s-au sfințit din neamul nostru și iau apărarea sufletului nostru. Într-o parte sunt ai diavolului care trag de sufletul nostru să ajungem în iad și în foc și într-o parte sunt avocații noștri, îngerii noștri, martirii noștri care pun o vorbă bună. Pe Dumnezeu nu poți să-L minți pentru că Dumnezeu știe și când cade un fir de păr.

Nouă o să ne spună că suntem neamul ortodox, curat, care nu a legiferat păcatul și o să-i ia pe olandezi sau pe britanici, care au Biserică Anglicană, nu au sfinți și cine să-i apere? E mult de discutat, dar eu spun că nu vreau ca noi să fim judecați pentru că am legiferat păcatul și să ne ia Iadul.

Citește și: Referendumul pentru instaurarea monarhiei în România, sprijinit și de Tăriceanu: Cum argumentează președintele Senatului (VIDEO)„Duda A MURIT, trăiască ...” Principele Radu ȘI-A SCHIMBAT numele! Cum se numește acum soțul Principesei Margareta (FOTO)Asemănarea IZBITOARE dintre Regele Carol I și fostul principe Nicolae (FOTO)

Noi, majoritatea, nu vrem. Dacă noi nu dorim asta în cetatea noastră, noi nu avem nimic cu ei, îi iubim ca creștini, dar nu îi admitem. Vă dau și o pildă: un călugăr întreba un alt călugăr dacă îi e milă dacă îl aude pe diavol că țipă în iad. El a răspuns ”nu”. Eu m-am transpus și am făcut un exercițiu de imaginație și mi-am dat seamă că dacă îl aud, îmi e milă, sunt milos. Mie mi-e milă de diavol, dar nu îi întind mâna să-l scot din Iad, că face mai mult rău apoi. Mie mi-e milă de oamenii ăștia, dar nu le întind mâna pentru că apoi ar pângări tot neamul nostru.

Doamnă, să mă ierte și domnul Cernea, nu e problemă cu parteneriatele civile. Nu avem problemă cu asta, e voința lor, cum vor, nu avem nimic cu ei, dar pasul următor e căsătoria apoi, vor în Biserică! Sataniștii asta vor: să distrugă familia și Biserica! E atacul la familie și Biserică!

Acei oameni care vor să conducă lumea sunt conștienți, și plătesc ONG-uri, că nu pot conduce lumea dacă nu distrug instituția familiei și Bisericii. De asta sunt plătiți de ONG-uri, să propovăduiască homosexualitatea.

Citește și: Ion Iliescu, despre REGELE MIHAI: Un BOȘOROG! Să ne LASE dracului în pace! Declarația COMPLETĂ a fostului președinte (FOTO)Șeful serviciului Omoruri, despre modificările legilor justiției: ”Va trebui să punem pedofilul față în față cu victima”Tolontan, întrebare pentru PSD: Dacă cineva vă fură mașină, nu pentru el, ci ca să dea la săraci, sunteți de acord? (VIDEO)

Domnul Cernea e posibil să fie ateu și nu-și dă seama, dar el nu e homosexual. de ce le ia apărarea?

Remus Cernea: Eu lupt pentru drepturile omului. Nu trebuie să fii femeie pentru a lupta pentru drepturile femeii, nici membru al comunității rome pentru a apăra drepturile romilor sau a altor comunități. Drepturile omului sunt o cauză foarte importantă. Multe nedreptăți se petrec în România. Eu m-am implicat în multe cauze, atâtea câte am putut. Aș fi vrut să fac mai multe, dar nu-mi permite timpul și resursele. Această cauză, însă, o susțin de aproape 20 de ani în spațiul public din România.

Sper ca și dumneavoastră într-o zi să înțelegeți că nu se poate o societate democratică fără a respecta drepturile omului. Puteți să aveți credință religioasă, dar când discutăm de legi, de Constituție, de drepturile omului, ne uităm la reglementări.

Citește și: Situație ILARĂ în Dâmbovița! O vacă a mâncat ieslea de Crăciun! (FOTO)Plan roșu de intervenție în județul Bacău: Autocar cu 27 de pasageri, implicat într-un grav accident (FOTO)Principesa Margareta, șeful statului român? Numărul 2 din PSD anunță referendum privind monarhia (VIDEO)

Gigi Becali: Știu ce spuneți, numai că eu și neamul nostru românesc respectăm drepturile omului și legile în spiritul creștin, adică noi facem legile pe placul lui Hristos și Dumnezeu, adică nu ieșim din legile lui Dumnezeu.

Remus Cernea: Eu vă spun că legislatia din România nu are legătură cu creștinismul.

Gigi Becali: Ba are! Noi nu avem legătură cu Europa, cu legile europene!

Citește și: Klaus Iohannis refuză să promulge o nouă lege a ParlamentuluiFostul principe Nicolae, ALUNGAT de la PARASTASUL Regelui Mihai. Detalii de ULTIM MOMENT (FOTO)Criminala de la metrou a fost la CINEMA înainte de a ataca! CUTREMURĂTOR! Ce film a văzut! "Era dezaxată/ Era însoţită de un ..."

Remus Cernea: Avem! Ați fost europarlamentar, știti că facem parte din Uniunea Europeană, care are Parlament, tratate privind drepturile omului.

Gigi Becali: Nu există nicio hotărâre a CEDO care spune că suntem obligați! Dezinformați lumea!

Remus Cernea: CEDO spune că statele sunt obligate să acorde o recunoaștere pentru cuplurile gay fie sub forma căsătoriei, fie sub forma parteneriatului civil. E la latitudinea statelor să stabilească cum, dar e necesară o formă de recunoaștere.

Citește și: Noua gafă a jurnaliștilor de la Antena 3 în tentativa lor de discreditare a protestelor: Au luat imagini dintr-un documentar și le-au prezentat drept "bătăi cu jandarmii" (FOTO)Procurorii militari, NOI PROBE în dosarul Revoluției: Au existat trei tentative de ASASINARE a soților CeaușescuArenele din complexul de la Cotroceni, cedate oficial de BNR la Ministerul Tineretului și Sporturilor (VIDEO)

Gigi Becali: Uite cum facem: adu tu hotărârea aia și aduc eu o hotărâre, dar să venim cu acte, nu cu minciuni.

Remus Cernea: Vă aduc una împotriva Italiei și una împotiva Greciei.

Gigi Becali: Eu o să-ți aduc una în care ONU spune că familia e formată dintr-un bărbat și o femeie. Nu vorbim numai de CEDO și Europa, ci de ONU!

Citește și: MOMENTE EMOȚIONANTE la externarea lui Alexandru Arșinel: Actorul a început SĂ CÂNTE colinde (VIDEO)CE a făcut acest POLIȚIST cu TRANDAFIRII ARUNCAȚI spre sicriul Regelui! Gestul său, extrem de EMOȚIONANT! Merită RESPECTUL tuturor! (FOTO)Șemineele îți transformă casa într-un decor de poveste!

Îmi pare rău că nu îl văd un om rău, e un om liniștit un băiat deștept. Un bărbat, nu un găinar! E bărbat în toaă firea, în putere! De ce să facă lucrurile astea?

Remus Cernea: Pentru dreptate, pentru a înlătura niște prejudecați!

Gigi Becali: Îți dau eu dublu față de cât îți dau străinii, numai să nu mai propovăduiești homosexualitatea în România!

Citește și: Iordache îl salvează pe toți: 675 de politicieni ar scăpa de dosarele de incompatibilitate prin noua lege ANI (VIDEO)Gabriela Firea și Florian Bodog au inaugurat NOUL SPITAL de Ortopedie. Construcția noului spital a reprezentat o INVESTIȚIE de ... (VIDEO)CUTREMUR în România, în această dimineață! VEZI magnitudinea și ZONELE unde s-a RESIMȚIT seismul

Remus Cernea: Eu niciodată nu am făcut ceva pentru că m-a plătit cineva. Puteți să veniți cu milioane de euro, nu am să spun niciun lucru din ce doriți dacă e contrar principiilor mele.

Să vă spun ceva: a zis părintele Paisie Aghioritul că cel ce nu iubește pe Dumnezeu și nu crede în Dumenzeu nu iubește nimic.

Remus Cernea: Se înșală acest cetățean!

Citește și: Operațiunea pe repede înainte până de Crăciun: PSD nu ține cont de oamenii din stradă și se grăbește să mai aducă o serie de modificări în justiție (VIDEO)CINE este SOCRUL fostului principe NICOLAE: S-a bătut contra TĂIERILOR DE PENSII făcute de Guvernul BOC (FOTO)Alertă de gradul ZERO! Pericol DE EXPLOZIE în ROMÂNIA! O sondă de gaz A LUAT FOC! INTERVENȚIE de ultim moment (VIDEO)

Gigi Becali: Nu era cetățean si nu era domn, era un sfânt!

Remus Cernea: Nu era un sfânt, era un om supus greșelii!

Gigi Becali: Eu știam că va fi amânată decizia CCR. Știi ce le facem? Nu suntem chiar proști, nu suntem neam de proști. Am fost jecmăniți de toate neamurile și suntem în sărăcie, dar minte avem! Îi plimbăm până în toamnă: am făcut o dezatere publică și am respins-o.

Dialog Cernea - Becali despre recunoașterea căsătoriilor între persoanele de același sex în România

Citește și: Un individ din Vrancea și-a bătut soția până a băgat-o în spital. Ce l-a scos din minți pe bărbatOana Pellea prezentă la flashmob-ul „România condamnată la tăcere“ (FOTO)VIDEO ȘOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu au fost lăsați să se apropie de Casa Poporului / Pentru prima dată, jandarmii au apărat și sediul PSD Iași (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Remus Cernea,   Gigi Becali,   casatorii,   casatorii intre persoanele de acelasi sex,   biserica,   religie,   familie,   stat laic,   legi,   CEDO,   onu,   parteneriat civil,  
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment