Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Directorul ASPA: Dacă se va opta pentru eutanasiere, câinii din București ar putea fi adunați în 12-18 iulie

Directorul ASPA: Dacă se va opta pentru eutanasiere, câinii din București ar putea fi adunați în 12-18 iulie

Un articol de: |
Foto: Ziuanews.ro Eveniment

Directorul Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, Răzvan Băncescu, a explicat, vineri, ca dacă bucureștenii se vor exprima pentru eutanasiere, câinii maidanezi vor putea fi adunați în 12-18 luni, menționând că, până la referendum, toți potențialii câini agresivi vor fi eutanasiați.

"Calculele arată că, în cazul în care cetățenii ar opta pentru eutanasiere, am putea să adunăm toți câinii în 12-18 luni", a spus Băncescu, citat de Mediafax.

Întrebat cum se va face diferența între un câine agresiv și alți câini adunați de pe străzi, Băncescu a spus că în special câinii care stau în haite sunt considerați agresivi, aceștia urmând să fie, cu prioritate, eutanasiați.

"Nu avem altfel cum să facem. Vorbim strict de câinii potențiali agresivi, nu am spus că o să luăm toții câinii de pe stradă și o să îi eutanasiem", a mai precizat acesta.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment