Doborât de o infractoare sexy: Polițist CONDAMNAT pentru că și-a folosit funcția în scop… SEXUAL

Doborât de o infractoare sexy: Polițist CONDAMNAT pentru că și-a folosit funcția în scop... SEXUAL

El polițist, ea inculpată. Ochi alunecoși – ea, inimă zburdalnică – el. Și cu siguranță el fără minte și ea – cu minte. Toată combinația începută cu un interogatoriu sexy la miez de noapte a dus la condamnarea definitivă a unui ofițer de poliție pentru folosirea în mod abuziv a funcției cu scopul de a obține favoruri sexuale, scrie Clujust.ro.

Nu e clar ce-a fost în mintea polițistului clujean când și-a convocat inculpata dintr-un dosar la care acesta lucra, sub coordonarea parchetului, la o întâlnire în miez de noapte și un interogatoriu în mașină unde au consumat vin și au început să se sărute.
Deși a sperat la mai mult, bărbatul a fost refuzat elegant. Inculpata, prevăzătoare, a înregistrat toată discuția cu polițistul și apoi a decis să meargă mai departe. Astfel, subiecte precum "viagra", "fuste", "infracțiuni", "măsuri" și chiar "iubire" au ajuns la urechile procurorilor care, nu au stat pe gânduri și au trecut la fapte.

Ofițerul, în vârstă de 32 de ani, din cadrul Poliției Sectorului 4, București-Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a fost condamnat definitiv la Curtea de Apel București, anul trecut, însă cazul a ajuns abia acum în atenția opiniei publice.

El a primit o condamnare la 1 an de închisoare cu suspendare pe un termen de încercare de 2 ani și 60 de zile de muncă în folosul comunității, în cadrul Fundației pentru Promovarea Sancțiunilor Comunitare sau în cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor (?!!). De asemenea, i s-a interzis să mai exercite funcții care implică exercițiul autorității de stat, precum și dreptul de a exercita meseria de polițist.

Urmăriți B1TV.ro și pe