Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Doi angajaţi ai Minei Lonea, la spital cu arsuri pe mâini şi pe faţă în urma unui accident de muncă

Doi angajaţi ai Minei Lonea, la spital cu arsuri pe mâini şi pe faţă în urma unui accident de muncă

Un articol de: |

Doi angajaţi de la Mina Lonea au ajuns la spital, marți, după ce au suferit arsuri pe mâini și pe față, în timp ce făceau lucrări la un generator de curent electric.

„Cei doi angajați au intervenit la un contactor de forță de la un generator de curent de la puțul cu schip al Minei Lonea. S-a generat un arc electric ce i-a surprins pe cei doi electricieni, care au suferit arsuri pe ambele mâini și pe față", a declarat Gabriel Petrescu, directorul Diviziei miniere, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc la suprafață, în clădirea puțului cu schip, cei doi mineri accidentați neapucând să schimbe contactorul.

Cei doi mineri accidentați au fost transportați la Spitalul de Urgență din Petroșani cu arsuri de gradul al doilea pe față și pe zece la sută din suprafața mâinilor.

Conducerea Diviziei miniere a spus că, la acest moment, nu se știe din ce motive a fost generat arcul electric, dar o comisie de anchetă a Minei Lonea va cerceta modul de producere a accidentului.


Citeşte mai multe despre:   Mina Lonea,   spitalul petrosani
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment