Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Doi inspectori antifraudă din Sibiu, trimiși în judecată pentru că ar fi luat mită 1.000 de lei

Doi inspectori antifraudă din Sibiu, trimiși în judecată pentru că ar fi luat mită 1.000 de lei

Un articol de: |

Doi inspectori de la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală - Regionala Sibiu au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie, după ce ar fi luat mită 1.000 de lei pentru a trece cu vederea nereguli găsite la controlarea unei firme.

Potrivit DNA, la data de 18 iunie 2014, la sediul unei societăți comerciale cu activitate în domeniul dezmembrărilor auto, din județul Harghita, inculpații Kiss Csaba și Tinca Valentin-Ionel, în calitate de inspectori antifraudă în cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală – Regionala Sibiu, ar fi primit de la un denunţător suma de 1.000 lei.

Banii ar fi fost primiţi pentru ca, în schimb, cei doi inculpați să nu reţină toate neregulile depistate la control şi pentru ca să aplice o amendă mai mică comparativ cu sancţiunile dispuse de Kiss Csaba la ultimul control din anul 2013, la aceeaşi firmă a denunţătorului, dar și comparativ cu limitele sancţiunilor stabilite în lege pentru nereguli constatate la societăți comerciale cu activitate în domeniul dezmembrărilor auto.

Cei doi inspectori antifraudă vor fi judecaţi, în stare de libertate, la Tribunalul Harghita.

În acest dosar, procurorii au beneficiat de sprijinul Serviciului Român de Informaţii.

Citeşte mai multe despre:   inspectori antifrauda,   Sibiu,   luare de mita
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment