Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Doina, soția lui Corneliu Vadim Tudor: Nu știu cum am să mă descurc cu banii. Ne-a lăsat cu foarte multe pe cap (VIDEO)
Exclusiv

Doina, soția lui Corneliu Vadim Tudor: Nu știu cum am să mă descurc cu banii. Ne-a lăsat cu foarte multe pe cap (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Doina, soția lui Corneliu Vadim Tudor, a spus miercuri că nu știe cum se va descurca cu banii de acum încolo pentru că a rămas cu foarte multe probleme pe cap.

"Nu știu cum am să mă descurc. Nu m-am gândit încă. Problemele sunt foarte multe, ne-a lăsat cu foarte multe pe cap. Oricum el a murit sărac, singura lui avere a fost România Mare, pe care a iubit-o foarte mult. Vom vedea când se va termina totul cum ne vom descurca", a spus Doina.

Întrebată dacă îi va cere ajutorul lui Gigi Becali, având în vedere că acesta și-a oferit ajutorul familiei în caz de nevoie, Doina a spus că:  "dacă domnul Becali dorește să ne ajute, ne poate ajuta, dar noi nu cerșim sprijinul nimănui".

Cu toate acestea, soția lui Vadim a spus că, dacă poate cineva, ar vrea ajutor pentru a găsi serviciu pentru cele două fete, Livia și Eugenia.

"(n.r. Ajutor) doar cu un serviciu pentru cele două fete. Cea mare a terminat jurnalismul și cea mică este în anul trei la jurnalism. Tatăl lor nu a vrut să le lase încă la serviciu"
, a spus aceasta.

Legat de cei care l-au dat în trecut în judecată pe "Tribun", aceasta a spus că speră ca aceștia "să-l ierte acum, că așa este omenesc".

Doina, soția lui Corneliu Vadim Tudor: Nu știu cum am să mă descurc cu banii


Citeşte mai multe despre:   doina,   Corneliu Vadim Tudor,   banii,   nu stiu cum o sa ma descurc
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment