Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment DOLIU pentru Facultatea de Chimie din Iași. A murit un cunoscut profesor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (FOTO)

DOLIU pentru Facultatea de Chimie din Iași. A murit un cunoscut profesor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (FOTO)

Un articol de: |
Foto: Evenimentul Eveniment

Adrian Birzu, fost Cancelar al Facultatii de Chimie din Iași s-a stins din viață pe 21 mai la vârsta de 49 ani, un bun coleg si respectat membru al corpului profesoral. El s-a născut la Hîrlău în 13 august 1968, potrivit bzi.ro.

În anul 2000 a susținut teza de doctorat în chimie, specializarea Chimie fizică. Ajunge asistent universitar cu ajutorul unui concurs în 1993, la Facultatea de Chimie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, unde rămâne până în anul 1998, apoi ajunge lector universitar până în 2004 după care, în urma unui concurs, conferențiar universitar.

Birzu s-a ocupat de elevii din lotul național pentru olimpiadele de Chimie cu care a obținut numeroase premii și distincții. În perioada 2010-2014 a fost Cancelar al Facultății de Chimie. 

Citește și: Reacția halucinantă a criminalei de la metrou când a fost prinsă: "A trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg"Imagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Filozoful Mihai Șora, primul care a pătruns în Sala Tronului, pentru a îi aduce un omagiu Regelui Mihai (FOTO)

Oamenii care vor să aducă un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg și un profesor respectat pot să o facă la Capela Bisericii Buna Vestire. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Buna Vestire, miercuri 24 mai 2017, la ora 11.00. 

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment