Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Dosar penal, deschis după ce o secţie din Reşiţa a anunţat lipsa a 400 de buletine de vot

Dosar penal, deschis după ce o secţie din Reşiţa a anunţat lipsa a 400 de buletine de vot

Un articol de: |

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu, după ce preşedintele unei secţii de votare din Reşiţa a anunţat că ar lipsi 400 de buletine de vot. Desfășurarea procesului electoral nu a fost însă afectată.

„Referitor la situaţia de la o secţie de votare din Caraş-Severin, unde preşedintele secţiei a sesizat lipsa a 400 de buletine de vot, se fac verificări şi a fost întocmit un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu. Sesizarea a fost făcută şi la Poliţie şi la Biroul Electoral Judeţean. S-au cerut clarificări de la preşedintele biroului electoral al secţiei de votare şi de la locţiitorul acestuia", a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, citat de Mediafax.

„Având în vedere că la fiecare secţie de votare s-au alocat, conform legii, un număr de buletine de vot cu 10% mai mare decât numărul alegătorilor, lista celor 400 de buletine de vot nu împiedică desfăşurarea procesului electoral. De altfel, secţia de vot nu a fost închisă, iar procesul de votare se desfăşoară, în continuare, fără probleme", a mai spus oficialul MAI.

Citeşte mai multe despre:   Resita,   dosar penal,   buletine de vot disparute
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment