Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Dumitru Dragomir: Vadim nu avea niciun semn de răutate. Știa să facă conflicte pentru că el din asta trăia, din pamflete (VIDEO)

Dumitru Dragomir: Vadim nu avea niciun semn de răutate. Știa să facă conflicte pentru că el din asta trăia, din pamflete (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: ziuanews.ro Eveniment

Dumitru Dragomir, fost președinte a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) și prieten al lui Corneliu Vadim Tudor, a spus joi, pentru B1 TV, că "Tribunul" nu avea niciun semn de răutate, chiar dacă știa să facă conflice, explicând că totuși acesta trăia din pamflete.

"Îl lovesc lașii ( n.r. pe Vadim Tudor). Dacă era viu, nu aveau tupeu, că îi făcea zob. Nu se mai naște un om așa de o inteligență rară. Vadim era un dulce, nu era un aspru. Te luai cu el la bătaie și mergeai apoi cu el la masă. Nu avea niciun semn de răutate. Știa să facă conflicte pentru că, practic, el din asta trăia, din pamflete"
, a spus Dragomir.

Acesta a mai explicat că problemele financiare ale lui Vadim au apărut pe fondul căderii presei scrise în România.

"Presa scrisă a căzut toată, nu numai a lui. El a decis să mențină cele două publicații (n.r. România Mare și Tricolorul)", a mai spus fostul președinte LPF.

Dumitru Dragomir: Vadim nu avea niciun semn de răutate


Citeşte mai multe despre:   Dumitru Dragomir,   Vadim Tudor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment