Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ecaterina Andronescu, audiată de Comisia Juridică a Senatului în dosarul Microsoft: Dacă aș considera că am vreo vină aș fi demisionat (VIDEO)

Ecaterina Andronescu, audiată de Comisia Juridică a Senatului în dosarul Microsoft: Dacă aș considera că am vreo vină aș fi demisionat (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Ecateria Andronescu a fost audiată, marți, de Comisia Juridică a Senatului, în dosarul Microsoft. La ieșirea de la audieri, aceasta a declarat că dacă ar fi considerat că are vreo vină și-ar fi dat demisia din Parlament.

”Comisia o să decidă în cunoștință de cauză. Eu am citit referatul DNA și după părerea mea nu e nimic legat de mine acolo”, a spus Ecaterina Andronescu.

”Eu dacă aș considera că am o vină aș fi demisionat de ieri. Noi trebuie să acceptăm că unii oameni sunt nevinovați și nu trebuie să îi îngropăm de vii”, a mai spus ea.

DNA a solicitat începerea urmării penale pe numele a nouă foşti miniştri - senatorii Şerban Mihăilescu şi Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tănăsescu, Gabriel Sandu şi Adriana Ţicău.

Potrivit DNA, persoanele din Guvern, ministere şi din societăţile implicate în derularea proiectului privind licenţele Microsoft pentru şcoli ar fi pretins 20 de milioane de dolari din cele 54 de milioane achitate de Executiv în cadrul contractului.

Andronescu: Nu sunt probe în dosarul Microsoft

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment