Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Echipă de control trimisă de ministrul Sănătății la Spitalul Municipal Huși, unde o fetiță cu laringită a murit la 40 de minute de la internare

Echipă de control trimisă de ministrul Sănătății la Spitalul Municipal Huși, unde o fetiță cu laringită a murit la 40 de minute de la internare

Un articol de: |
Foto: Puterea.ro Eveniment

Cazul fetiței care a murit la 40 de minute de la internarea în Spitalul Municipal Huși, diagnosticată cu laringită acută, a intrat în atenția Ministerului Sănătății, ministrul Nicolae Bănicioiu trimițând o echipă de control acolo.

Echipa este menită să facă un control pentru a stabili dacă au fost respectate toate normele și protocoalele terapeutice, informează Mediafax.

Ministrul a mai spus că echipa de control va face un raport şi, în funcţie de concluziile specialiştilor, în cazul în care se va stabili că a fost o culpă medicală, vor fi făcute recomandările de sancţionare a celor vinovaţi.

Familia fetiței acuză doctorii de malpraxis, spunând că medicul de gardă i-ar fi administrat antibiotic înainte de a stabili dacă este sau nu alergică la respectivul medicament.

De cealaltă parte, conducerea spitalului spune că decesul este ”un eveniment absolut nefericit”, pentru care însă nu găseşte o explicaţie până la pronunţarea medicilor legişti.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment