Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ediție specială ”360 de grade”: Care este diferența dintre un ritual aplicat corect și unul greșit (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Care este diferența dintre un ritual aplicat corect și unul greșit (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit sâmbătă, în cadrul ediției speciale a emisiunii 360 de grade, alături de invitații săi, Ruxandra Benga, cristaloterapeut, Dragoș Bogdan Cristian, terapeut şi Cristian Pompei, consultant, despre superstiții și ritualuri.

Este esenţial să ştim că lucrurile se întâmplă firesc, de la sine, fără să le grăbim în vreun fel. Există însă şi superstiţii conform cărora anumite ritualuri ne pot ajuta să ne conturăm mai bine gândurile, visele şi dorinţele. Sunt tradiţii care ne vorbesc despre modul în care putem atrage norocul, prosperitatea sau iubirea, de la ritualuri pentru îndeplinirea anumitor dorinţe până la folosirea anumitor momente bine determinate pentru a accelera anumite energii.

Citește și: Reacția martorilor de la crima din stația de metrou Dristor: FILMAU CU TELEFOANELE (VIDEO)Un fost boss din Liga 1 s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Imagini șocante! Momentul crimei de la stația de metrou Dristor 1. Alina e impinsa si lovita in capMesajul lui Iohannis din cartea de condoleanțe a Regelui Mihai

În momentul în care facem un ritual, trebuie să avem grijă la modul în care îndeplinim ritualul. Spre exemplu, dacă e un ritual de dragoste, trebuie să știm că e un ritual care pleacă din inimă, din iubire necondiționată.

Orice formă de a aplica aceste ritualuri care încalcă liberul arbitru este foarte grav pedepsită la nivel astral, pentru că se încalcă o regulă clară, care nu suferă discuție: nu se încalcă liberul arbitru, nici în dragoste, în absolut nicio zonă.

Ediție specială ”360 de grade”: Care este diferența dintre un ritual aplicat corect și unul greșit

Citește și: Bărbatul dispărut sâmbătă într-o pădure din Caraș-Severin, găsit mortIMAGINI INCREDIBILE cu momentul CRIMEI de la stația de metrou din Dristor (VIDEO)Adevărul despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu!

Citeşte mai multe despre:   alina badic,   360 de grade,   editie speciala,   ritualuri
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment